Издвајамо Србија

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ ДРАГАНА КРСТИЋА: СТЕФАН НЕМАЊА је био први западни вазал, Вучић је НАТО слуга а највећи издајник је…

Разне гњиде, кретени, плаћеници, издајници владали су Србијом и српским земљама кроз повјест, чинећи разна непочинства. У модерној историји Србије, једно име остаће забележено као, најподлије, најљигавије и најпоквареније. То је Ивица Дачић. Издао је све са ким је сарађивао, коалирао, ко му је пружио шансу, руку спаса, појас да се не удави. На крају издајничке каријере издао је и Србију. Потписујући иницијалима ИД, дрхтавом ручицом, срамни и издајнички „Бриселски споразум“, 2012 год. На 100 година од ослобађања „Старе Србије“ КиМ, и „Јужне Србије“ Мкд. Таквог ниткова, подлаца и олоша мајка може једном да роди у 100 година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Задузио је Србију са својим мафијом, опскурним коалицијским трабантима и „зутим картелом“ до гусе, тразеци разна неоснована повецања плата, пензија. СПС је бесомуцно пљацкао будзет на свим нивоима, неказњено, да би 2012 променио страну, дрес и све свалио на „зуте лопове“. Пресао је у нови табор да јос зесце, бездусније и бесомуцније краде, вара и пљацка. Са предходницима су нас задузили од 8 милијарди до 15 милијарди. Задњих 5 год. додали су јос 12 милијарди дуга. Србија под тим јармом, ропце, посрце, нестаје, горе него под влашћу Османлија или безвласца, под дахијама. Данас су дахије у скупим оделима, са бесним лимузинама, које плаца гладан народ. Уместо да несто конкретно допринесу бољитку и просперитету, гамад на власти, гледа да нас јос висе и бездусније опљацка, прода, изда и побегне.

Данас нас уверава, да не треба хапсити Јонуза Муслију. Он је њихов играц, кога преко буџета плаћају са 2 огромне плате. Као и Таци, они су најбољи пријатељи приватно, али се преко медија препуцавају и вара свако своје политичко стадо. Мешајући се у рад правосуђа, сто је недопустиво. Сто је за сваку осуду, за ОСТАВКУ, за покретање поступка због опструкције правде, трговине утицајем и спречавање трећег независног органа, да делује по уставу и законима Србије.
Стављајући се изнад свега, као врховно божанство и неприкосновени ауторитет. Ко је дао овом лику са лажном биографијом, толику моћ, да одлучује о нашим судбинама, вец 30 година, непрекидно, у КОНТИНУИТЕТУ. Разне власти, партије, идеологије су се смењивале, али је овај остајао и правио штету.
Штићеник цинцарског лобија, са високим експонентима у лику Томе Филе, патријарха Иринеја, његових другова удбаша из „комитеје“, овај несмењиви лик, издаје Србију, од када је ту инсталиран.

Никада процесуиран за бројне афере са „коферима“, које нису биле лаксе од по пар милиона по коферу.
Данас се схвата права природа издаје, када је Марко Дјуриц „сабрат“, донео од Тација у Бгд огромни кофер са 20 мил.цхф, у апоенима од 1.000 цхф. За избор Тација за „председника“, и намештања и дисквалификације (заједно), Харадинаја. Који је најгори убица и зликовац, али који Србији знаци у политичкој борби са Тачијем, јер ствара експлозивно нестабилну ситуацију измедју шиптара, која мозе ескалирати до њиховог међусобног сукоба. Сто би за Србију било позитивно, јер би дигло тензије и јос висе бацило сенку на „младу демократију“, те поспешило исељавање шиптара, услед бесперспективности.

Лажно се представљајући, као Србин, у ствари миx Цинцарско Јањевски( ни то није вазно, да је патриота, а не плаценик и „кофераш“), са кроатизираним именом Ивица и сестром Евица, овај среброљубац, подсећа ме на задњег владара српске деспотовине. Инаце Хрвата, похлепног и неспособног издајника ( данашње реинкарнације ИД), Стјепана Томашевица, који је деспотовину, добио у мираз. И за непуна 3 месеца је издао, за товаре злате Отоманима. Побегао у родну Босну (несто као данас АВ да побегне у Бугојно), 70 год. после боја на Косову, угаси нам српску државност Са тим чином испоручио нас је у Отомански мрак, заосталост, тиранију, који је Србијом владао 360 год. У јужним крајевима и доста дуже.
Стјепан Томашевић анд фалл оф тхе Деспотате[едит] Стјепан Томашевић лост тwо цоунтриес то тхе Оттоманс: Сербиа ин 1459 анд Босниа ин 1463. Хис аппоинтмент ас неw деспот wас хигхлy унпопулар бут пусхед хард бy хис фатхер, Кинг Стјепан Томаш оф Босниа. Бy тхис тиме Сербиа wас редуцед то онлy а стрип оф ланд алонг тхе Данубе. Султан Мехмед ИИ децидед то цонqуер Сербиа цомплетелy анд арривед ат Смедерево; тхе неw рулер дид нот евен трy то дефенд тхе цитy. Афтер неготиатионс, Боснианс wере аллоwед то леаве тхе цитy анд Сербиа wас оффициаллy цонqуеред бy Туркс он Јуне 20, 1459.
Стјепан Томашевић (1438–63) Марцх 21, 1459 – Јуне 20, 1459 Котроманић дyнастy
Овим чином направио је егзодус Срба, ка северу и западу, ка Босни, која је јос одолевала и била хришћанска. Одселивши из деспотовине масе Срба, Влаха, Бугара преко Дрине, Босне и Врбаса на запад. Најпознатија тада властелинска породица била је Живковић. Исламизирајући се, да би задржала богатство, привилегије, моћ и утицај, постали су Јахићи. Расељавањем муслимана из Србије после 1862 и насељавањем у Босанском Самцу, постали су Изетбеговићи. Алија, Бакир. У Алијиној куци се родио и Алијин ванбрачни син, са служавком, Зоран Ђинђић. Који је био једно време владар. Видимо како су потомци некадашњих породица повезане и да владају до данашњих дана. И удовица Зорана је власник енормног богатства, па не треба се изненадити да њена деца владају Србијом. Сетимо се пре пар дана насловнице са Ивицом Дачићем, када „ПРОГНОЗИРА“, моја и Вучићева ћерка, једног дана владаће НАД и ПРОТИВ Срба. Три фараонске генерације Кркобабића, Палме…

Засто је ово битно. Јер Срби НИСУ ИЗГУБИЛИ бој на Косову 1389 г. Да су изгубили Отоманска империја би обухватала земље Бранковица (КиМ). Како нам стално набијају комплексе. Засто је ово битно ??? Да се сагледа да Срби нису сами исли у борбу и рат, против некрста, вец су имали савезнике, партнере, сиру коалицију. Некада су Османлије надирале, данас надиру Арапи и Африканци. Нема разлике. У блиском сукобу „цивилизација“ и нама це опет требати хришћански савезници. И против шиптара и против помахниталог исламисте Ердогана.

Данас нам председник владе ЦГ Марковиц поручује, да су безбедни у НАТО савезу. Заборављајући да су властела из српске деспотовине, са породицама, слугама и делом народа побегле у Млетке. Од Херцег Новог, Будве, Бара до Улциња. Учинивши тај део јузне Далмације, најсрпскијим у ЦГ и доминантно православним. Ускоро це морати уци у унију, тј.постати Гркокатолици, и „црвени Хрвати“.
Зар они нису били добри са Млецима. Чак су и похарали, попљачкали и убијали Хрвате 1991 око Дубровника и Коновала. Платио дон Мило тричавих 100 мил. еура, мислећи да це му Хрвати заборавити. Грдно се преварио. Ускоро ће осетити, реванш и ……

И АВ нам се огласио, брине о Мкд. ЦГ, жели да дигне споменик Немањицима, као првој српској династији. А да ли је то тако ? Наравно да није. Немања је био само велики жупан, вазал. Засто не подигне споменик зачетнику династије Властимировић ???
Властимировић дyнастy

Вишеслав ( ц. 780)
Радослав (афтер 800)
Просигој (бефоре 830)
Властимир (ц. 830–851)
Мутимир (ц. 851–891)
Прибислав (891–892)
Петар (892–917)
Павле (917–921)
Захарија (921–924)
Часлав (933–960)

Вишеславу. Или
Радославу, који је владао као савременик Карла Великог. И где има веродостојна карта Србије у Британском архиву. Где је Србија од Уне до Тимока. Од Саве и Дунава до Пелопонезеа и Јадрана.

или принцу Чаславу….

АВ угурава Немању, јер је он први западни вазал и слуга. Претеца НАТО вазала. Пропустио је крсташе у свету земљу у 4.ом крсташком рату. Освојили и опљачкали Константинопољ, владајуци дуже од 54 г.
Србија је од Немањића Млетачка кучкица. Трговац и заштитник путева злата и сребра. Зато су и Немањићи масовно правили банке-трезоре огромне манастире, опасане зидовима и са постајама за војску по Метохији, као бази, која се налази на 1/2 пута од Константинопоља до Рима-Венеције.
Како су касније, потомци, Млеци отисли на север Европе, прво у Немачку, када су цару Душану слали Сасе, као рударе и гастарбајтере. После су се пребацили у Холандију, а од Кромвела управљају Британијом, није теско закључити, цији је Брајтонски ђак кадар.
Немањићи су ИСКЉУЧИВО РАТОВАЛИ на исток и југ, против ПРАВОСЛАВНИХ (Бугари и Византија). Зато и не чуди када је АВ добио од Рогозина макети С 300, а Хрвати прави, али некомплетан. Москва је наследник Константинопоља.
Да ли вас сада чуди сто су Пашић и Карађорђевићи ПРЕВАРИЛИ Бугаре за договор око поделе Мкд.
Где су Бугари ИЗГУБИЛИ 3/4 Мкд, и много битније, излаз на Егеј, од Кавале до Турске границе. Тада Грчка није граничила са Турском. Знамо да је запад после повео рат против Турске од 1919.1923.

И онда 1922 Турци победили и вратили се у Измир.

Четврти крсташки рат трајао је од 1202. до 1204. године и покренут је да би се освојио Египат. Крсташи су због недостатка новца пристали да прво за Млетачку републику заузму Задар, да би касније прво за Алексија Анђела, а потом за себе освојили Цариград и срушили Византију. На темељима овог похода настале су нове државе, а Млетачка република је постала највећа поморска сила у источном Средоземљу.Четврти крсташки рат — Википедија, слободна енциклопедија
Ток рата[уреди] Позиву папе Иноћентија ИИИ није се одазвао нико од европских монарха, већ само франачки, фландријски и италијански великаши,

тако да је на чело похода постављен Бонифације Монфератски као један од највећих властелина.

Млетачки дужд и таст Стефана Немањића, Енрико Дандоло, је прво скренуо крсташе да освоје Задар,

а потом су пристали да за новчану накнаду поврате престо Исаку и Алексију Анђелу, што им је пошло за руком у јулу 1203. године. Када нису добили обећани новац, крсташи су се на Дандолов наговор окренули против Византије и 1204. је дошло до освајања и пљачкања Цариграда, што представља највеће пљачкање у средњем веку, као и масакрирање домаћег становништва. Основана је крсташка држава на тлу Византије, тзв. Латинско царство. Оно је обухватало данашњу Грчку и европску Турску, као мали део Мале Азије преко пута Цариграда. Византији је преостала Албанија и западна Турска, али је дошло до поделе: Албанија и део западне Грчке (Епир) постао је такозвана Епирска деспотовина, док је западна Мала Азија (Турска) скоро до Анкаре постала Никејско царство. Трећи део је био мали приморски део на северу данашње Турске, са градом Трапезунтом (данашњи Трабзон) – тзв. Трапезунтско царство.

Србија је свакакву власт имала од 1830 и хатисерифа, али је демографски расла, развијала се, јачала. У задње време иде имплозија, са овим властодршцима задњих 30 год. из свих странака, сто су нам се изређале. Ко су ти људи ? Одакле су дошле ? Камо нас воде? Какве су им намере?
У Немацкој по њиховом савезном закону, да би био постављено лице, морас имати чист „педигре“, проћи ригорозну безбедносно-административну проверу, крштеница, умрлица, бар 3 генерација уназад.Уз проверу предака, да нису чинили разна кривична дела.

Хисторицал популатион
Yеар Поп. ±%
1834 678,192 —
1841 828,895 +22.2%
1843 859,545 +3.7%
1846 915,080 +6.5%
1850 956,893 +4.6%
1854 998,919 +4.4%
1859 1,078,281 +7.9%
1863 1,108,668 +2.8%
1866 1,216,219 +9.7%
1874 1,669,337 +37.3%
1884 1,901,336 +13.9%
1895 2,493,770 +31.2%
1910 2,922,858 +17.2%
1921 4,781,446 +63.6%
1931 5,675,567 +18.7%
1948 5,794,966 +2.1%
1953 6,163,154 +6.4%
1961 6,678,227 +8.4%
1971 7,202,591 +7.9%
1981 7,729,676 +7.3%
1991 7,822,915 +1.2%
2002 7,498,001 −4.2%
2011 7,253,862 −3.3%
2017 6.872,862 −5.7%

И за крај, да ли се неко сеца сатанистичког поклона ИД, када је напустао место предс.владе АВ.

Грифон (грч. Грyпс, лат. Грипхус) је митско чудовиште са телом лава и главом орла, пореклом са хттпс://сх.wикипедиа.орг/wики/Исток
Митологија[уреди – уреди | уреди извор] Најстарије представе ових фантастичних бића познате су из Египта, Вавилона, Асирије, Хетитског царства, Персије, Феникије и Јудеје, а одатле су стигле у Грчку, најпре на Крит. На Криту су се појављивали на уметничким предметима из 17. и 16. века пре нове ере, у Спарти у 8. и 7. веку пре нове ере и у Риму.
Могло је бити женско и мушко, а постојале су и различите комбинације: лављи труп и птичја, односно људска глава.
У Грчкој је углавном представљан као чудовиште женског пола, а најпознатије је Сфинга. У Месопотамији и Персији преовладао је лављи тип – комбинација лављег трупа и главе бика или човека, а у Египту тип – тело лава и глава птице грабљивице, шкорпиона и човека, змаја и слично.
Најпознатији представници били су сируши „вавилонски змајеви“ и керубиони, крилати бикови-стражари с људском главом.

Грифон се сматрао опасним демоном који је био слуга богова,а временом је губио свој хтонски карактер и претворио се у симбол мудрости.

И књижевности се први пут помиње у коментару Хесиодовог дела, а први опис дао је Херодот у првој половини 5. века пре нове ере. Описујући га као чудовиште с лављим телом, орловским крилима и канџама, који живи негде далеко на северу Азије,

где чува богата налазишта злата од једнооких Арисмапана. (ИД је ЗАВЕТОВАО АВ, да им цува ОПЉАЧКАНУ ИМОВИНУ).

Есхил грифоне назива „Зевсовим псима“ и описује их као псе са птичјим кљуном који не лају

Дао му је крилатог лава. Крилати лав је симбол Млетачких трговаца, данас британске круне Wиндзор и банке Интеза. Ово друство неце добровољно отићи са власти, већ узели своју децу и унуке да нам инсталира, да нам пију крв, полако, на сламчицу.

Аутор: Драган Крстић

У Нишу,
01.05.2017. Центар за људска права и демографију „ЦЛАМП“ Ниш.