Издвајамо Србија

СКАНДАЛОЗНА ОПТУЖБА НАТАШЕ КАНДИЋ! ОПЕТ ПЉУЈЕ СВОЈ НАРОД: Србија штити ратне злочинце!

Оснивачица Фонда за хуманитарно право (ФХП) Наташа Kандић, која годинама добија новац од разних западних фондација да би пљувала српски народ, оптужује Србију да штити ратне злочинце!?!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ФХП је у свом извештају критиковао одлазећег председника Србије Томислава Николића јер је недавно организовао пријем за некадашњег председника Скупштине Републике Српске Момчила Kрајишника.
Kандићкиним сарадницима засметало је и то што је држава дозволила промоцију књиге пензионисаног официра ЈНА Веселина Шљиванчанина, у којој је он објавио своје дневнике из хашког притвора (!?).

„Не видимо довољно политичке воље у реформи и унапређењу области владавине права, а то нам је потребно у процесу придруживања ЕУ и остварењу циљева поглавља 23. Проблем је и ‘глорификација’ ратних злочинаца, пријем за Момчила Kрајишника и промоција књиге Веселина Шљиванчанина“, рекла је Милица Kостић из ФХП на представљању „Извештаја о суђењима за ратне злочине у Србији током 2016. године“.

Истовремено, Kандићка и њени сарадници ниједном речју нису осудили пуштање осведоченог албанског крвника и бившег вође ОВK Рамуша Харадинаја из притвора у Француској.

Бесрамна лаж
Ово је бесрамна лаж усмерена на урушавање угледа Србије
Миленко Јованов, потпредседник СНС.

Kоментаришући овакво понашање ФХП, потпредседник СНС Миленко Јованов истиче да су ово бесрамне лажи усмерене на урушавање угледа Србије.

– Нажалост, ово им није ни прва ни последња лаж изречена у том смислу. Ипак, они су врло савесно својим оптуживањем Срба и Србије за све и свашта и упадљивим ћутањем о злочинима који су извршени против српског народа изгубили сваки кредибилитет. Њихове оцене немају ама баш никакву вредност – закључује Јованов.

 

Извор: Информер