Издвајамо Србија

СКАНДАЛОЗНО! КО ИМ ЈЕ ДОЗВОЛИО? Браћа Харадинај – ЗЛОЧИНЦИ зидају зграде по Београду!

Злочинци и бивше вође ОВК Рамуш и Даут Харадинај праве зграде по Србији и Србима продају станове!

Наиме, како сазнаје наш лист, браћа Рамуш и Даут Харадинај, вође злочиначке ОВК, истовремено док прете да ће истребити све Србе са Косова и направити Велику Албанију, по нашој земљи зидају зграде и згрћу милионе.

Како сазнаје наш лист, до сада су их изградили 25, а што је најгоре од свега, како прича наш извор, у том послу им помажу сами Срби!

– Кад је реч о парама, и то великим, патриотизма нема, порекло новца је небитно, тако да браћа Харадинај имају помоћ наших грађана. Тај бизнис развијају годинама и не планирају да стану на ових 25 изграђених зграда у више градова по Србији, већ ће наставити са градњом – каже наш извор.

Наша сазнања потврђује и аналитичар Саша Боројевић, који наводи да је апсолутно тачно да се део новца од шверца оружја клана Рамуша Харадинаја улаже у изградњу некретнина по Србији!

– Све радове изводи једна грађевинска фирма из Новог Сада, чији је власник Србин. Заправо, цео посао води један од водећих предузимача из Новог Сада, који све то оперативно ради са Даутом Харадинајем, братом бившег вође злочиначке ОВК, Ђуком Николајем Дукађинијем и Љуљзимом Беришаом, осумњиченима за шверц оружја преко Србије – каже Боројевић, па наставља:

– Тројка Харадинај-Дукађини-Бериша ушла је у посао са градњом некретнина, стамбених зграда по предграђима Новог Сада, у Старој Пазови и још неким војвођанским местима. Због свега тога напомињем да би Србија требало да уведе економске санкције свим инвестицијама и инвеститорима који пласирају свој новац из сумњивих извора. Није спорно сарађивати кроз легалне токове у делу привредне сарадње, али је спорно и жалосно да привредници из Србије немају нимало моралне патриотске културе – закључује наш саговорник и додаје да је ова екипа већ изградила 25 зграда по Србија.

– Вредност станова у овим градовима је вишемилионска. Због тога се слободно може рећи да браћа Харадинај згрћу лепе паре у Србији на наш рачун – завршава наш саговорник.

Градови у којима зидају Рамуш и Даут:

* Београд – шест зграда

* Нова Пазова – осам зграда

* Нови Сад – 11 зграда

Држава да спречи улазак прљавог албанског новца

Коментаришући ову ситуацију, политички аналитичар Драгомир Анђелковић за „Ало!“ каже да је она показатељ да држава неке ствари не ради како ваља.

– Држава мора много да пази на албански капитал мафијашког порекла. Било да се ради о Харадинају или било којем другом капиталу, јер та врста улагања увек је и политички утицај. То нам говори да ми не радимо свој посао добро. Ово важи и за све наше друге опоненте у региону, па и за Мила Ђукановића и све оне са којима Србија има проблем – оцењује Анђелковић.

 

Извор: Ало.рс

loading...
Loading...