Издвајамо Спорт

ТЕРЗИЋ ОТКРИО: Будући тренер ЗВЕЗДЕ ће морати да поштује два нова правила или следи ОТКАЗ!

Црвено-бели решили да се окрену ономе што су требали да раде већ 10 последњих година

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

После резултатског шамара који је ФК Црвена звезда претрпела ове сезоне, мада може да се каже да је био и нокаут од стране Партизана, руководство клуба је решило да уведе нова правила за први тим за следечу сезону.

До пре 20 дана црвено-бели су имали два трофеја на столу, а онда су остали без иједног. Целе сезоне су били први и на крају ништа од тога.

– Спровео бих потпуно ослањање на школу и форсирање деце. Ко год буде седео овде, увек ће циљ бити титула. Покупили смо најбоље из Србије, Вучићевића, браћу Илић, Вељу Николића.

– Неки од њих су већ прошли припреме са првим тимом, и сада су сазрели. Нећу одустати од форсирања деце. Ко год да дође за тренера, мораће да прихвати та правила игре, а то су: два до три клинца у стартној постави, два до три на клупи.

– Ко није спреман да прихвати тај ризик, неће ни бити тренер. Што се Ђуровског тиче, уговор ће му истећи за неколико дана дана. Сешћемо и попричати са њим око његових планова и његове филозофије. Он заслужује респект свих Звездаша, јер је пристао да буде тренер на 20 дана – рекао је директор клуба Звездан Терзић.

– Мени лично се свиђа како је Звезда изгледала у финалу Купа, а сплетом околности нисмо поентирали у првих 15 минута утакмице када смо били много бољи. Не бисмо ни имали дилеме да је узео Куп, овако, на крају ће Управни одбор донети одлуку. Имамо још десет дана до почетка припрема, већ 29. јуна је утакмица.

– Што се тиче тренера, много тренера се нуди, са много њих се разговара и разматра, па и са странцима. Више бих волео да буде домаћи тренер, пре свега због језичке баријере. Кратки смо са временом да би странац могао да упознаје играче. Такође, тешко странац може да дође и да се снађе у овом лудилу од нашег фудбала, прихвати да се у 2017. години игра на оваквој инфраструктури.

 

Извор: Телеграф.рс