Издвајамо Србија

НОВИ НАПАД АЛБАНАЦА НА СРБЕ! Хаковане све странице портала СРБИЈА ЈАВЉА и на врх окачене слике велике Албаније! (ФОТО)

ПОМАЖЕ БОГ БРАЋО И СЕСТРЕ

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овом приликом желимо да обавестимо све пратиоце портала Србија јавља, да су синоћ у 00:45 све наше фејсбук странице хаковане од стране албанских хакера, који су нам преотели све оно што смо стекли мукотрпним радом и трудом, уклонили нам места администратора и уредника а потом објавили слику заставе велике Албаније са утакмице Србија – Албанија, која је спуштена дроном.

Цео случај је пријављен фејсбуку, где смо апеловали да нам не гасе странице јер нам требају због посла, да ли ће услишити наше молбе још не знамо, пошто се ниједна наша страница од 15 часова не види на фејсбуку.

Такође смо пријавили и нашој полицији, али они нам не гарантује враћање страница, тврде да фејсбук обично угаси, те да је једина нада да ће нам изаћи у сусрет, јер се из приложених фото скриншотова јано види да су нам странице хаковане и у чијем су власништву биле.

Молим све људе добре воље да нам помогну на неки начин, све праве СРПСКЕ ПАТРИОТЕ, како је носила назив једна од наших страница СРПСКЕ ПАТРИОТЕ ЗА ПУТИНА ЗА РУСИЈУ ЗА ЈАКУ СРБИЈУ, јер ако их не повратимо буквално нећемо моћи да радимо, те ће то бити албанска победа над српством.

Они су навикли да отимају туђе, 200 000 људи је пратило те наше странице, тако да су многи од вас синоћ могли да виде ове слике, које за њих представљају победнички трофеј.

Уосталом погледајте:

Из приложеног се види како су нам отели странице и злоупотребили, а све је одрађено преко мејла који нам је послат, није отишао у спам пошто су закупили хостинг за један долар, све је изгледало као да је од фејсбука упозорење, добро погледајте, посебно власници патриотских портала да вам се не би исто десило.

Ако неко од вас жели да нам уступи страницу на коришћење нека пише на овај мејл [email protected], свака помоћ је добродошла.

Верујем у Бога и надам се да ће неправда бити исправљена, већ сам писао како је текло покретање овог портала, колико је БОЖИЈА ПРОМИСАО имала удела у томе, прочитаје па сами одлучите да ли заслужујем да ми се помогне.

Тим „људима“ ништа није свето, рушили су и палили наше светиње, ударају на све што је српско али то су „ђавоља посла“ и кад тад ће им се вратити јер велики је Бог.

Прочитајте текст који говори о оснивању портала кликом на овај линк

ИСТИНИТА ПРИЧА – ЧИТА СЕ ЗА 5 МИНУТА, МЕЊА ЖИВОТ ЗАУВЕК: Ево како да уз помоћ МОЛИТВЕ и ВЕРЕ промените живот…

Извор : Србија јавља