Занимљивости Издвајамо

УПРАВИ ПАРТИЗАНА ПРЕСЕЛО СЛАВЉЕ НА ДЕДИЊУ: Оглушили се о упозорење ДЕЛИЈА, остали без ПЕХАРА и једва се извукли

Представници црно-белих су се оглушили на прво упозорење, а након тога је умало дошло до невиђеног скандала

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сукоб између навијача Звезде и управе Партизана после финала Купа Србије у ресторану на Дедињу прича је која уздрмала страсти у Србији. Руководство црно-белих је желело да дуплу круну прослави у ресторану на Дедињу.

У питању је ресторан који је једно од познатијих места, у срцу Дедиња, а тај крај је познат и као велико упориште најватренијих навијача Звезде. Телеграф је дошао до детаља и како се одвијала цела ситуација те ноћи након финала Купа.

Делије су сазнале да су челници црно-белих славили управо у ”њиховом крају” и брзо се испред ресторана створила група навијача који су колективно ушли у ресторан и рекли челницима црно-белих да ту не могу да славе.

Уследио је одговор челника Партизана да је то у реду и да више неће славити. Делије су након тога напустиле ресторан, али не и читаво место, већ су се посакривали у колима и чекали да виде како ће се даље одвијати ситуација.

Видевши да Делија више нема, руководство Партизана поново после пола сата почињу са весељем. Музика је одврнута до краја, а онда је уследила и нова, овога пута још жешћа реакција Делија.

Овога пута је Иван Богданов ушао у ресторан и настао је хаос и ситуација која је била на ивици опште туче и незапамћеног скандала. Тада је било јасно да ће славље и дефинитивно да се заврши, ”на овај, или онај начин”.

Само захваљујући присебности обезбеђења Милоша Вазуре, није дошло до жестоке туче. Буквално је једна погрешна реч могла да значи и варницу која би изазвала експлозију. Навијачи Звезде били су прилично непријатни према управи црно-белих, а то је нарочито био случај са Владимиром Вулетићем, коме су и лупали по аутомобилу.

Након што је већина чланова управе отишло, наводно је Жарку Зечевићу један од навијача Звезде ударио шамар. Свакако црно-белима је пресело славље дупле круне, док се Милош Вазура не може похвалити ни да је са задовољством славио и титулу, пошто је након меча одмах отишао на једну свадбу, а тамо је однео и пехар, који су му Делије украле, па је настала панична потрага за пехаром, који је наводно морао Вазура да плати, не би ли био враћен.

Одмах након вечери у којој је доживео малтретирање од стране Делија, код Милоша Вазуре је пронађен пиштољ у рутинској контроли Интервентне полиције у Београду, па је провео ноћ у притвору, након чега је пуштен да се брани са слободе. Код њега је пронађен пиштољ Глок 17 са пуним шаржером метака, наводно је пиштољ носио због страха од Делија.

 

Извор: Телеграф.рс