Издвајамо Србија

ВУЧИЋ ТВРДИ: „Кад би сваки град имао Синишу Малог Србија би била боље место“ (ВИДЕО)

Београд — Синиша Мали је као градоначелник урадио највише у модерној историји за град Београд и најбоље је водио јавне финансије, рекао је Александар Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Одлазећи премијер је навео да је Мали заслужан за највећи пројекат у југоисточној Европи, да је вратио 450 милиона дуга и урадио највише зграда, фасада и хотела.

„Када би сва места у Србији имала свог Синишу Малог, много би боље стање било у целој земљи“, рекао је Вучић одговарајући на питање Б92 о новом градоначелнику Београда.

Вучић је рекао да има „одређене идеје за новог градоначелника“, као и да он свакако неће бити од оних који би да Београд „руши и ружи“.

„Градоначелник ће бити одговорна и озбиљна особа, која ће макар енергијом и способностима покушати да донекле достигне Малог“, рекао је Вучић.

Изабрани председник је поручио и да очекује победу СНС на предстојећим градским изборима.

„Сви чезну да ће да победе, а опет ће да кукају после избора. Сваки досад су били они за које кажу ‘е ово је када је готово’, а на крају изгубе“, рекао је Вучић.

Говорећи о Синиши Малом, Вучић је рекао и да је он био мета „најпоквареније кампање“. Одлазећи премијер тврди и да је у ту кампању уложено много директног новца споља.

„Уложено је много новца у рушење онога што је радио Синиша Мали, а он није спреман да се као ја туче сваки дан“, рекао је Вучић и навео да Мали није политичар, већ неко ко је стручан у свом послу.

Такође, он је рекао да је имао обичај да увече седне у кола са Малим и да по Београду траже ствари које је потребно поправити или променити.

Извор: Б92