Издвајамо Србија

АМЕРИЧКИ ДНЕВНИ ЛИСТ HUFFINGTON POST ПИШЕ О КРИМИНАЛУ ПОРОДИЦЕ ВУЧИЋ: Они тврде да Андреј контролише…

Београд – Када угледни и тиражни амерички дневни лист, као што је Хуффингтон пост, објави детаље о криминалним активностима породице неког политичара мале државе, са малим утицајем у свету, то свакако није зато што читаоце тог часописа занима криминал којим се баве, нпр. Андреј и Анђелко Вучић, ослањајући се на утицај председника Србије, који је уједно члан породице и криминалног клана, већ би Разлози могли бити сасвим различити али је логично претпоставити да су америчке обавештајне службе циљано дале поменутом часопису податке за тај чланак и захтевале да се то објави.

 Да ли то ЦИА, која у министарству одбране Србије има и своје канцеларије, тражи рекет од баснословних сума које нелегално згрће породица Вучић или се на новоименованог председника врши притисак да уђе у признавање независности Косова без рукавица, да ли су у питању односи Србије са Русијом или можда тек неко упозорење типа „Ђинђић зна зашто“, ускоро ће се знати?!
У сваком случају, поменути часопис тврди да је Андреј Вучић један од главних криминалаца који контролише трговину наркотицима, оружјем, нафтом, цигаретама и људима, дуж балканске руте и ту уопште не треба сумњати да су амерички обавештајци погрешно обавештени, а ни да га без основа компромитују, зато што је Андреј велики српски родољуб.
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У чланку се такође наводи да је председников брат штампао у Заводу за израду новчаница Србије, којим иначе управља, акцизне маркице у Вредности од милијарду Еура и продао их косовским нарко-картелима за 600 милиона Евра, што је само један у непрегледном низу уносних бизниса Андреја Вучића, који на туђе име, купује по Србији све што, како се наводи, има цену. Криминалне радње са профитом огромних размера, нису стране ни Анђелку Вучићу, оцу председника Србије.

 

Милутин Милошевић

Извор: ВасељенскаТВ