Издвајамо Србија

БОРКО СТЕФАНОВИЋ: Ана Брнабић ће бити извршилац свих погубних Вучићевих налога, сви чланови СНС-а су понижени!

Избор Ане Брнабић за председницу Владе је јасан показатељ да ће ова власт наставити са политиком штедње грађана, отпуштања, изградње монопола и приватизацијама успешних система. Госпођа Брнабић ће бити извршилац свих погубних налога председника Вучића и неће имати ни снаге ни жеље да их преиспитује, каже се у саопштењу Левице Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Србија добија књиговодствену, неолибералну Владу која је чиновнички департман Андрићевог венца. Овим предлогом је председник Републике показао да упркос више од 730 хиљада чланова СНС гладних посла, нема поверење у било кога од њих, као ни у отираче и политичке лакеје из СПС.

Србија добија Владу на дугме и очекује нас још незнања, послушништва, намештених тендера и богаћења нове владајуће клике. Стручност и пол мандатарке, иако позитивни и ограничени њеним уским фахом, нису утеха за наступајуће растакање привреде и стандарда људи, као и још већи неслободу и мрак у заробљеним медијима и институцијама.

Наравно, чистачи председничких златних ципела и лажни домаћини, Дачић, Љајић, Палма и Кркобабић, радосно ће дићи руку и гласати за госпођу Брнабић и поред бусања у турбо патриотска прса. Левица Србије ће учинити све да и ова Влада што брже постане само лоша успомена нашег народа, каже се у саопштењу.

 

Извор: Курир