Издвајамо Србија

ДА НЕ ПОВЕРУЈЕШ! Ево где у Србији можете купити куће ЈЕФТИНИЈЕ ОД ПОЛОВНИХ АУТОМОБИЛА…

У Србији се могу купити куће јефтиније од половног аутомобила, а најповољнија од њих, која има чак 90 квадрата кошта само 2.500 евра!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Понуда јефтиних некретнина је разноврсна, а најчешће се продају куће, сеоска домаћинства са окућницом и то у Војводини, али и у Шумадији. Портал некретнине. рс располаже на једном месту великом понудом таквих стамбених објеката, а ми вам представљамо неке од њих.

Углавном је код таквих некретнина потребно обавити реновирање, али су ове куће атрактивне због великих дворишта, а често уз њих иду у њиве па и – шуме.

Кућа од 5.000 евра надомак Зрењанина

Тако се за 5.000 евра може купити кућа на плацу са воћњаком у селу Бело блато, на 20 километара од Зрењанина.

На плацу од 14 ари налази се гаража и неколико помоћних објеката и бунар, а у близини куће расте и неколико старих стабала дуда и ораха. У кући се налази и стара паорска пећ. Посебна повољност је близина резервата природе Царска бара.

Близу Алибунара кућа од 4.000 евра

У близини Алибунара, на 75 километара од Београда, 50 километара од Панчева, Вршца и Зрењанина је кућа на продају од 106 квадрата, и то за 4.000 евра. Кућу, која је саграђена од цигле је потребно реновирати, а има воду из сеоског водовода и гас. Налази се на плацу од 6,11 ари.

Кућа од 130 квадрата за 3.000 евра

Због хитности, на продају је кућа са рестораном од 130 квадрата у близини Прокупља, у селу Горња Бресница и то за цену од 3.000 евра. На плацу куће налази се и базен.

Кућа од 90 квадрата за 2.500 евра

Кућа од 90 квадрата са окућницом може да се купи за 2.500 евра. Налази се у Сајну.

У близини Јагодине кућа за 5.999 евра

Оне некретнине које су бољег стања и ближе већим градовима, имају и већу цену. На 15 километра од Јагодине, може да се купи кућа од 150 квадрата, на пет ари плаца, за 5.999 евра. Некретнини је потребно реновирање, а постоји и могућност куповине обрадиве земље

На десет километра од Шапца кућа за 6.000 евра

Некретнина старије градње која се налази на 53 ара плаца, са бунаром и струјом, на десет километра од Шапца у Владимирцима, може да се купи за 6.000 евра. Плац, који је изузетно плодан и обрадив, погодан је за гајење поврћа и воћа.

И у Богојеву кућа за 6.000 евра

Стара кућа од 80 квадрата у Богојеву, која је била ненасељена две деценије, такође може да се купи за 6.000 евра.

У близини Гуче некретнина за 4.000 евра

За 4.000 евра на продају је кућа са имањем и шумом у Доњој Борини у засеку Илићи према Гучеву. Кућа је стара има две собе и нема купатила, али има воду и струју. Шума је под површином од 14а.

 

Аутор: Данијела Нишавић

Извор: Блиц.рс