Издвајамо Свет

ДОКТОР ГРИР ЗАПАЊИО СВЕТ: Тајни владари крију појаву ванземаљаца, јер су нам донели бесплатну енергију и то би уништило NWO!

Доктор Стивен Грир тврди да се постојање ванземаљаца прикрива јер су они донели нове технологије на Земљу које би уништиле индустрије фосилних горива.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Корумпирани светски лидери седе на “ванземаљској технологији“ која би могла да обезбеди бесплатну обновљиву енергију свету, каже др Стивен Грир.

Међутим, он тврди да је потиснуто постојање технологије која би могла спасити свет, како би се пословним могулима омогућило да зараде на индустријама нафте и фосилних горива док оне не пресуше.

Др Грир, бивши ургентни лекар у САД, који је од тога одустао како би покушао да разоткрије истину о ванземаљцима, изнео је тврдње у интервјуима за унинтервиеw.цом.

Он је водећи глас у такозваном покрету за обелодањивање у САД – теоретичари завере који верују да су ванземаљци овде на Земљи.

Међутим, они кажу да се то прикрива и боре се да укину наводни ембарго на истину.

Он је рекао: “Ако ћете заједно са обелодањивањем интелигентног живота имати и технологију која може највише да поремети свет… ово постаје велико макро-економско питање, а то је оно у шта је тајновитост делимично укорењена.“

“Почео сам да схватам да је било људи унутар владе који су знали о овим пројектима, али су приморани да ћуте.“

“Није битно ни да ли сте директор ЦИА-е. Само је битно да ли бирократија мисли да ћете се држати плана и задржати то у тајности.“

Његова теорија је да ако се “алтернативни извори енергије“ које су произвели ванземаљци икада искористи, милијарде долара уложене у нафту, гас и друга јавна предузећа ће бити безвредне.

Он је рекао да би велике енергетске компаније биле избрисане.

Такође је сугерисано да би се светски капиталистички систем срушио ако би људи могли бесплатно да генеришу енергију и електричну енергију.

Теорија завере “бесплатна енергија“ је постављена око тврдњи да су научници измислили одрживе технологије за стварање бесплатне енергије.

Даље се наводи да постоји опрема која може издвојити употребљиву енергију из неконвенционалних енергетских резервоара за мале или никакве трошкове, али да је свако ко је покушао да настави са овим системима ућуткан или чак и убијен пре него што су извори енергије покренути.

Остале тврдње су да би неки бесплатни енергетски системи такође могли бити искоришћени као електро магнетно оружје и да су САД престрављене од тога да ова информација не доспе у погрешне руке.

Независни аналитичари међутим, без обзира на ове тврдње подсећају да је бесплатну енергију хтео да поклони целом свету геније Никола Тесла, али да данас знамо шта се са тим десило. Светом владају мега корпорације које гуше сваки сличан изум и не презају од било чега како би одржали своје богатство а уништили изуме за бесплатну или јефтину енергију.

Гери Весперман, из друге организације бесплатне енергије, Тхе Орион Пројецт, каже: “Многе такве нове енергетске технологије, посебно оне које користе ову врсту знања напредних електромагнетних принципа, сматрају се технологијама за “двоструку намену“ које се налазе међу 4.000 патент апликација које су заплењене у сефу америчке канцеларије за патенте и жигове због њиховог војног потенцијала и потребе да се то знање задржи даје од непријатеља Америке.“

Др Грир каже на свом сајту да он планира да отвори истраживачку лабораторију Стар ЛЛЦ Неw Енергy Ресеарцх Лаб, ако успе да скупи 6,3 милиона долара.

Али, за сада је, од 2014. године, скупио само 241.000 долара.

Он на сајту каже: “Како би истражили, развили и јавно изнели практичан систем енергије нулте тачке, потребан нам је објекат са стручним особљем које се састоји од инжењера, физичара и истраживача у свету.“

“По нашој процени, то може да се уради у периоду од две године по номиналној цени од 6,3 милиона долара за почетно истраживање и развој дела пројекта.“

“Да би обезбедили сигурност и подршку, који су потребни да се развије најбољи могући нови енергетски систем, потребна нам је добро опремљена лабораторија и истраживачки објекат.“

“Лабораторија не може бити отворена док не скупимо пун износ.“

Али са сваком новом теоријом завере долазе и они који то поричу.

Стивен Новела тврди да је раскринкао читаву теорију користећи логичко размишљање на блогу Неурологица.

Он је написао: “Да је бесплатна енергија стварна, неко би већ урадио нешто да се то деси. Иронично, само постојање покрета бесплатне енергије доказује да су њихове теорије завере погрешне.“

 

Извор: Wебтрибуне.рс