Занимљивости Издвајамо

ДОКТОРИ НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈУ: Девојчици изненада нестале две неизлечиве болести, она тврди да је била у рају (ВИДЕО)

Дванаестогодишња Анабел Бим је имала само 9 година када је пала са дрвета високог 9 метара и видела рај.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Фоx Неwс Инсидер наводи да је Анабел Бим имала само пет година када је установљено да пати од две неизлечиве болести.

Ове две неизлечиве болести су утицале на њен дигестивни систем, али након што је пала са дрвета 2011. године, сви симптоми су нестали и нису јој више били потребни лекови, навела је њена мајка Кристи.

Не постоји никакво званично објашњење за нестанак ових болести, али Анабелина породица сматра да то има везе са тим што је Анабел видела рај када је ударила главу.

„Видела сам рај. Било је веома светло и видела сам моју Мими која је умрла пар недеља раније. Зато сам била сигурна да сам у рају“, рекла је Анабел у уторак у емисији „Фоx & Фриендс“.

Анабелину причу сада бележи њена мајка, Кристи Бим, у новој књизи под називом „Чудо са неба: Мала девојка, њен пут у рај и њена невероватна прича о исцељењу“.

Кристи је за Стар-Телеграм рекла да су она и њен муж поверовали у причу своје ћерке пошто је Анабел видела малу девојчицу за коју јој је Исус рекао да је њена сестра.

Кристи је рекла да је пре Анабеле имала побачај и верује да је Анабела у ствари видела то нерођено дете.

Иако је Кристи убеђена да је опоравак њене ћерке „чудо“, Анабелин лекар др Семјуел Нурко, гастроентеролог из Бостона, није назвао опоравак чудом, мада је рекао да девојчица више не мора да долази на контроле пошто су сви њени симптоми нестали и пошто може да води нормалан живот без икакве терапије.

Анабела није прва која тврди да је видела рај. Четворогодишњи дечак је 2014. године рекао да је био у рају док је био на операцији слепог црева, а његова прича је адаптирана за филм „Рај постоји“.

Филм је прошао супер, зарадивши укупно 101 милион долара и освојивши номинацију за Пеопле’с Цхоице Аwардс.

 

Фото: pixabay.com

Извор: Wебтрибуне.рс