Издвајамо Регион

ИД НАМ УПУТИЛА ЈЕЗИВУ ПРЕТЊУ! СРБИ, НИСМО ВАС ЗАБОРАВИЛИ, ПЛАТИЋЕТЕ КРВЉУ: Били смо заузети у ЕВРОПИ!

Исламска држава у свом последњем издању магазина „Румијах“ за Балкан објавила је текст под називом „Балкан: Крв за непријатеље, мед за пријатеље“ али и упутила отворену претњу земљама региона. Исламска држава поручује да није заборавила Балкан, већ да су само преокупирани неким другим подручјима

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У отвореној претњи, преноси Блиц, исламисти наглашавају да „нису заборавили ратна страдања муслимана“, као и да су претње усмерене на Србе и Хрвате.

Исламисти подсећају на терористичке нападе широм света, наглашавајући да би то требало да буде опомена.

Не тако нам Алаха, нисмо заборавили Балкан, не тако нам Алаха, нисмо га заборавили и нећемо га, Алаховом дозволом заборавити. Тако нам Алаха, нисмо заборавили Србе кафире. Не, о Срби кафири, нисмо вас заборавили! Нисмо заборавили ваше убијање муслимана у Босни и на Косову. Не, тако нам Алаха, нисмо заборавили злостављање наше браће и силовање наших сестара. Не, тако нам Алаха, нисмо заборавили шта сте урадили у Сребреници и другим местима. Ми са вама имамо јако дуг нерешен рачун, који ћете платити својом крвљу –  стоји, између осталог у језивој претњи Балкану.

ИСИС отворено прети земљама Балкана, поручујући да се „враћају“, као и да су до сада били преокупирани на неким другим подручјима, укључујући Француску, Немачку и Британију.

https://twitter.com/CT_operative/status/872569187234963457

 

Извор: Блиц.рс / Информер.рс