Издвајамо Србија

ЈЕЗИВА ТРАГЕДИЈА КОД ШАПЦА: Комшија згазио бебу, није кочио да не би просуо трешње по возилу!

ШАБАЦ – Седамнаестомесечна Александра Марковић из села Накучани код Шапца, погинула је у четвртак пред кућним прагом када је на њу аутомобилом налетео комшија Мирослав П. (67).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо, Мирослав П. се правдао да је од детета помислио да је пас, па да не би просуо трешње из гајбица којима је напунио аутомобил, одлучио је да не кочи!

У дому породице Марковић јецаји парају небо. Многобројна родбина, суседи и пријатељи дошли су да помогну око сахране и да покушају да поделе бол са родитељима трагично настрадале Александре.

Мајка Радованка (21) занемела је од бола, док отац Борисав (28)

бесциљно лута двориштем у неверици да његове мезимице више нема.

– Дете је пошло за бабом да баце смеће око 19 сати. У том моменту овај је налетео. Вукао је 50 метара тако упетљану под точковима. Ма није уопште кочио! Да нисам отишао у болницу за дететом, ја бих му пресудио што ми уби унучицу – гуши се деда Зоран Марковић у сузама.

Упркос силовитом удару, малена Александра давала знаке живота. Нажалост, недуго по доласку у шабачку болницу, због тежине повреда дете је преминуло.

По налогу заменика Основног јавног тужиоца у Шапцу, Мирославу Петровићу одређено је полицијско задржавање, а у законском року биће предат на саслушање.

 

Извор: Курир