loading...
Издвајамо Спорт

МРКЕЛА КАО СПОРТСКИ ДИРЕКТОР БИРА ТРЕНЕРА: Највеће шансе да преузме екипу има…

Ко ће сести на упражњену клупу Црвене звезде? Митар Мрекла биће нови спортски директор црвено-белих, и управо ће он одабрати новог тренера. Сада већ бивши шеф струке Паниониоса Владан Милојевић има највеће шансе да преузме екипу.

После трауматичне сезоне у којој је остала без трофеја, Звезда креће у потпуну реконструкцију тима. Упражњено место спортског директора преузеће Митар Мркела (51). Бивши фудбалер Црвене звезде и директор омладинске школе, координатор млађих категорија у Фудбалском савезу Србије биће задужен за спортски сектор који ће преузети од Блаже Раосављевића. Управо ће Мркела изабрати новог тренера.

Владан Милојевић (Фото: Јутјуб)

Како сада ствари стоје највеће шансе да преузме екипу има Владан Милојевић (47). Након рада у Омонији и Паниониосу, бивши тренер Чукаричког је близу повратка у српски фудбал. Милојевић је бивши играч Црвене звезде (1996. године, одиграо 13 утакмица), већ је био у омладинској школи Црвене звезде, а никада није крио приврженост црвено-белима.

Са Чукаричким је бележио добре резултате, а никада се није плашио да укаже шансу млађим играчима, а то је у овом тренутку потребно Звезди.

Мркела ће имати пуне руке посла јер црвено-беле очекује потпуна реконструкција играчког кадра. Он ће сигурно сести у фотељу, док Милојевић није једини кандидат за клупу.

 

Извор: sport.blic.rs