Издвајамо Спорт

МРКЕЛА КАО СПОРТСКИ ДИРЕКТОР БИРА ТРЕНЕРА: Највеће шансе да преузме екипу има…

Ко ће сести на упражњену клупу Црвене звезде? Митар Мрекла биће нови спортски директор црвено-белих, и управо ће он одабрати новог тренера. Сада већ бивши шеф струке Паниониоса Владан Милојевић има највеће шансе да преузме екипу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

После трауматичне сезоне у којој је остала без трофеја, Звезда креће у потпуну реконструкцију тима. Упражњено место спортског директора преузеће Митар Мркела (51). Бивши фудбалер Црвене звезде и директор омладинске школе, координатор млађих категорија у Фудбалском савезу Србије биће задужен за спортски сектор који ће преузети од Блаже Раосављевића. Управо ће Мркела изабрати новог тренера.

Владан Милојевић (Фото: Јутјуб)

Како сада ствари стоје највеће шансе да преузме екипу има Владан Милојевић (47). Након рада у Омонији и Паниониосу, бивши тренер Чукаричког је близу повратка у српски фудбал. Милојевић је бивши играч Црвене звезде (1996. године, одиграо 13 утакмица), већ је био у омладинској школи Црвене звезде, а никада није крио приврженост црвено-белима.

Са Чукаричким је бележио добре резултате, а никада се није плашио да укаже шансу млађим играчима, а то је у овом тренутку потребно Звезди.

Мркела ће имати пуне руке посла јер црвено-беле очекује потпуна реконструкција играчког кадра. Он ће сигурно сести у фотељу, док Милојевић није једини кандидат за клупу.

 

Извор: sport.blic.rs