Издвајамо Спорт

„НЕЋЕ ОН НИЂЕ“ – ЈОВИЋ остаје у Црвеној Звезди (ВИДЕО)

Како преноси портал Јурохупс (Еурохоопс), грчки великан Олимпијакос није заинтересован за бека Црвене звезде Стефана Јовића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Црвено-бели из Пиреја траже појачање на позицији бека, па су претходних дана поједини српски медији пренели да прате и Јовића.

Међутим, Јурохупс преноси да Олимпијакос није контактирао Звезду у вези са српским репрезентативцем, јер тражи другачији тип играча.

Док је Јовић типичан лидер на паркету и сјајан дефанзивац, Олимпијакосу је потребан плејмејкер којем је најјача снага шут, који би појачао шутерску линију са Василисом Спанулисом, Вангелисом Манцарисом и недавно придошлим Јанисом Стрелниексом.

Спекулише се да је Пиреју најближи доскорашњи бек московског ЦСКА, Американац Арон Џексон, којем Олимпијакос нуди двогодишњи уговор.

Због ових потеза из претходних сезона Стефана Јовића би многи клубови волели да виде у својој екипи, међутим након најаве продужетка уговора са тренером Дејаном Радоњићем и чињенице да се Фајнал Фор следеће године одржава у Београду, за српског репрезентативца вероватно нема боље средине, уживајте у његовим мајсторијама.

https://youtu.be/mVNrhbcl_I4

 

Извор: Б92 / Србија јавља