Издвајамо Србија

ОБРАДОВИЋ ТВРДИ: Ану Брнабић је поставио Запад, Вучић се ништа није питао, ванредни избори већ на јесен, ово је дубока криза …

Председник Двери Бошко Обрадовић изјавио је да кандидаткиња за председника Владе Ана Брнабић има веће поверење Запада од председника Александра Вучића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Ана Брнабић има веће поверење Запада од Вучића. Зато председник мора да предложи оно што му је Запад наредио. Изгледа да се није много питао. Је л’ чуо неко образложење зашто је Ана Брнабић добро решење за премијера? Вероватно му је глупо да каже да то није његов избор него туђи“, написао је Обрадовић.

Додао је и да Брнабићева цео живот ради за стране компаније и стране невладине организације.

“Сада ће то да настави да ради на месту српског премијера. Мени ово мирише на премијера за једно лето и ванредне парламентарне изборе, истовремено са београдским, и то можда већ на јесен ове године. За 70 минута Вучић је пет секунди говорио о Ани Брнабић као мандатару, а осталих 69 минута и 55 секунди је наставио да врши функцију премијера. Сада само остаје да Ана Брнабић комплетира Владу Србије са правим људима и да министри постану Чеда, Беба, Чанак, Соња Бисерко, Јелена Милић“, навео је Обрадовић.

 

Извор: Б92