Издвајамо Спорт

ОПШТА ФРКА У РЕАЛУ! Роналдо напушта Мадрид, Зидан га моли да остане!

Будућност Кристијана Роналда у Реал Мадриду виси у ваздуху. Наводно је и саиграчима у репрезентацији Португала признао да напушта Мадриђане, док тренер Зинедин Зидан, као и саиграчи у клубу, покушава да га убеди да остане

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Одлазим из Мадрида, одлучан сам, нема повратка назад – наводно је рекао Роналдо преносе марка и Ас.

Како преноси Марка, Зидан је одмах контактирао Роналда када је чуо да одлази из Реала, желео да је да зна разлоге незадовољства, те му поручио да не жели да га изгуби. Португалац изузетно поштује француску легенду, пошто је са Зиданом причао и током минуле сезоне када је било проблема.

Сада на све начине тренер покушава да га убеди да остане у Реалу, јер му је потребан, а свима је познато да Зидан, што је неколико пута поновио, не жели у тиму играча који је ту против своје воље, који није 100 одсто посвећен. Поред Зидана и саиграчи покушавају да промене Роналду мишљење. За сада им не иде.

С друге стране, енглески медији пишу да је Кристијано Роналдо још пре финала Лиге шампиона бившем тренеру Алексу Фергусону открио да ће овог лета напустити Реал. Исти избор тврди да је Португалац изузетно незадовољан односом навијача „лос бланкоса“ према њему током сезоне, као и да су односи међу играчима зетегнути. Подсећања ради, у финишу сезоне се спекулисало да су Лука Модрић, Тони Крос, Алваро Мората и Герет Бејл отворено показали анимозизет према Португалцу.

Роналдо уговору има излазну клаузулу од милијарду евра, а Реал Мадрид би у новонасталој ситуацији разматрао понуде од око 200 милиона евра. Први човек Реала Флорентино Перез је рекао да нико није изнад клуба и да неће никога задржавати против његове воље. Као запете пушке чекају Манчестер јунајтед и Пари Сен Жермен.

Такође, није ово први пут да је Роналдо подигао Мадрид на ноге и да прети одласком. Слично је било након доласка Герета Бејла, али се смирио, сада се против њега води и спор због утаје пореза у висини од око 14 милиона евра, па је питање да ли ће и овог пута „испеглати“ проблеме.

 

Извор: Информер.рс