Издвајамо Србија

ОПШТА ПАНИКА У СНС-у – СТАМАТОВИЋ: Почиње формирање РОДОЉУБИВОГ БЛОКА који ће срушити режим Александра Вучића!

Сарадња Здраве Србије, Демократске странке Србије и Нове Србије биће, надам се, само почетак формирања великог родољубивог блока, који ће са власти срушити режим Александра Вучића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово у интервјуу за „Србин инфо“ поручује Милан Стаматовић, лидер Здраве Србије и председник општине Чајетина. Он напомиње да је патриотски блок отворен за све друге родољубиве партије, покрете и појединце, док са странкама грађанске и европске оријентације треба сарађивати око платформе за обезбеђивање фер избора.

– Опозиција у Србији не би требало да учествује на једној изборној листи, јер једноставно постоје велике разлике у нашим програмима и идеологији. Циљ нам је да формирамо велики патриотски блок, који ће заиста бити алтернатива Вучићевој лажној патриотској политици, којом вара и народ Србије и наше пријатеље у Русији. Странке такозване европске опције могу да формирају своју изборну колону – објашњава Стаматовић.

Председник општине Чајетина истиче да би ипак са свим странкама, па тако и са оним грађанске оријентације, требало направити договор за обезбеђивање фер избора, а то подразумева сређивање изборног списка, равноправни услови у медијима и деблокирање државних институција од злоупотребе Вучићеве политичке олигархије.

– Не смемо више да дозволимо да учествујемо на изборима који су ништа друго до унапред припремљена крађа од стране режима. И око тог питања не би требало да буде подела у опозицији, без обзира на идеологију и политички правац – наглашава наш саговорник.

Стаматовић нема добро мишљење о новој премијерки Србије и каже да са њом, док је била министарка за локалну самоуправу, није имао никакав контакт.

– Не знам који је разлог, можда је тај што зна да је Чајетина позната као регија која се залаже за традиционалне српске вредности, а чини ми се да су оне у супротности са њеним вредностима. Наравно да је Брнабићкино сексуално определење потпуно неважно и да то ни не треба потенцирати. Проблем је што она ради за Трилатералну комисијиу, којој је циљ да расточи национално биће неке државе и окупира ресурсе. Зато са правом страхујем који је прави задатак нове премијерке и са правом питам ко је њу поставио на место председника Владе. Вучић сигурно није, јер ју је именовао по нечијој наредби. Додатна брига је очигледна чињеница да и Вучић дели исте вредности нове премијерке и то је највећа опасност по Србију и њене традиционалне вредности – закључује Стаматовић.

 

Извор: Srbin.info