Издвајамо Србија

ПУКЛА БРУКА! EВО ДОКАЗА ДА ЈЕ ФОНТАНА НА СЛАВИЈИ ПРОЦУРИЛА: Напредњаци угасили воду!

Фонтана на Славији не ради! Само 3 дана од како је пуштена у рад баснословно плаћена фонтана у центру Београда је процурела.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

После данашњег писања Курира да фонтана цури, што омета возаче и угрожава безбедност, задужени за одржавање ове прескупо плаћене „атракције“ заврнули су вентили и вода је вечерас искључена.

То је само још један доказ скандала за фонтаном, која је плаћена баснословних 1,8 милиона евра, а покварена је већ после три дана, што је Курир данас ексклузивно објавио.

Подсетимо, данас је на Фејсбуку осванула слика како возила која се крећу кружним током, пролазе кроз велику количину воде и то на страни преко пута тролејбуске станице.

Професор Саобраћајног факултета Милан Вујанић пре три дана за Курир рекао да је постављање овакве фонтане крајње небезбедно за возаче.

– Решење које одвлачи пажњу возача није у складу с безбедношћу саобраћаја. Још је већи проблем то што ће се коловоз влажити. Лети ће бити проблем јер је влажно, па клизаво, а зими клизаво због прављења леда, осим ако не буду посипали со много више. Практичан савет за возаче би био да возе што даље од фонтане и да пазе да не ударе неког ко гледа у њу. Треба размислити и о заштити електричних инсталација од воде, будући да кружним током пролазе и троле и трамваји – рекао је Вујанић.

 

Извор: Курир.рс