Издвајамо Свет

ПУТИН УПОЗОРАВА: Меркел има језиве планове за Европу, Немци поново желе да владају светом!

Европска унија је постала држава Ангеле Меркел, каже руски председник Владимир Путин, који упозорава да Немци поново марширају и теже томе да “заваде па владају слободним светом“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Немачка канцеларка Меркел је злостављала слабије европске земље да се покоре, каже Путин, и она сада има ефективну контролу над огромним делом континента, који се протеже од Француске на западу до Румуније на истоку.

Немачка је постала господар Европске Уније, Немачка обликује ЕУ по свом моделу стварајући немачку ЕУ.

Следећа фаза њеног мастерплана укључује извоз терора на континету – и шире. Након увођења 1,5 милиона муслиманских миграната у Немачку само 2016. године, канцеларка Меркел каже да је “забављају“ статистике у којима се тврди да има “десетине хиљада“ џихадиста на слободи у Европи.

Према Путиновим речима, Меркелова користи ИСИС као своју ударну песницу. Џихадисти се шире из Немачке у сваку европску државу,користећи отворене границе и радећи на томе да поткопају демократске институције.

Пар дана након што је Меркелова објавила да Немачка више није савезник САД-а или Велике Британије, Путин је упозорио да је завера Новог светског поретка да се дестабилизује национални идентитет и искорени локална култура, скоро готова.

“Не потцењујте ову жену и њен програм,“ рекао је Путин. “Они су у завршној фази. Они долазе по вас.“

Путин је прочитао неколико стихова из “Прво су дошли…,“ песме коју је написао немачки лутерански пастор Мартин Нимелер. Она говори о кукавичлуку немачких интелектуалаца након успона нациста на власт и почетка политике “чишћења” усмерене против различитих група друштва.

Kада су нацисти дошли по комунисте,
ја сам ћутао;
јер нисам био комуниста.

Kада су затворили социјалдемократе,
ја сам ћутао;
јер нисам био социјалдемократа.

Kада су дошли по синдикалце,
ја се нисам побунио;
јер нисам био синдикалац.

Kада су дошли по мене,
није преостао нико да се побуни.

“Ово је место где би Меркелова волела да се оконча књига историје. Али ово је место где моја европска браћа и сестре морају устати и написати своју верзију историје – без тиранске владавине Меркелове.“

“Глобалисти су сада пред вашим вратима, на вашим ТВ екранима, слушају ваше телефонске разговоре, гледају шта куцате на друштвеним међима, и подстичу вас да толеришете када ваше комшије буду разнети у комаде!“

 

Извор: Wебтрибуне.рс