Издвајамо Свет

РОБЕРТС: Морони не схватају да Русија неће чекати напад САД – ПУТИН је научио лекцију да “ако је борба неизбежна, удари први!“

21. јуна је уреднички одбор Wасхингтон Пост-а, пропагандни инструмент за који се верује да је у дослуху са ЦИА-ом и Паралелном државом, позвао на додатне санкције и притисак на Русију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Довољна је једна секунда размишљања да се схвати колико је овај савет лош. Оркестрирана демонизација Русије и њеног председника је почела крајем лета 2013. године када су британски парламент и руска дипломатија блокирали планирану инвазију на Сирију неоконзервативног Обаминог режима.

Морао се направити пример са Русијом пре него што друге земље почну да се супротстављају Вашингтону. Док су Руси били усредсређени на Олимпијске игре у Сочију, Вашингтон је организовао удар у Украјини, заменивши изабрану демократску владу са бандом неонацистичких разбојника чији су се преци борили за Хитлера у Другом светском рату. Вашингтон је тврдио да је довео демократију у Украјину постављајући неонацистичке разбојнике да управљају владом.

Разбојници Вашингтона су одмах започели насилне нападе на руско становништво у Украјини. Совјетски ратни споменици су уништени. Руски језик је проглашен забрањеним за службену употребу.

Одмах су почели сепаратистички покрети у руским деловима Украјине које су совјетски лидери административно прикључили Украјини. Крим, руска покрајина од 1700. године, је великом већином гласао да се одвоји од Украјине и затражили су да се поново сједине са Русијом. Исто се догодило и у Луганској и Доњецкој области.

Ове независне акције су погрешно представљене од стране Вашингтона и проданих медија као “руска инвазија.“ Упркос сви чињеницама које указују на супротно, ово погрешно представљање се наставља и данас. У америчкој спољној политици чињенице нису део анализе.

Најважнија чињеница коју су превидели Wасхингтон Пост и русофобични чланови америчке влада је чин лудила позвати више казни и већи притисак на земљу са моћном војном и стратешком нуклеарном способношћу чија су војна висока команда и влада већ закључиле да Вашингтон припрема изненадни нуклеарни напад.

Да ли уредници Wасхингтон Пост-а покушавају да доведу до нуклеарног армагедона? Да има икакве интелигенције у Wасхингтон Пост-у, те новине би ургирале да председник Трамп одмах позове председника Путина и разувери га и организује неопходне састанке како би се умирила ова ситуација.

Уместо тога, потпуно глупи уредници позивају на акцију која може само да подигне ниво тензије. Требало би да буде очигледно, чак и моронима Wасхингтон Пост-а, да Русија неће само седети и чекати напад Вашингтона.

Путин је издао многа упозорења о растућој претњи Запада за руску безбедност. Рекао је да Русија “никада више неће ратовати на својој територији.“ Он је рекао да је лекција коју је научио да “ако је борба неизбежна, удари први.“ Такође је рекао да то што нико не чује његова упозорења чини ову ситуацију још опаснијом.

Шта објашњава глувоћу Запада? Одговор је ароганција и охолост.

Како продани медији нису способни да разумеју, ја ћу урадити њихов посао уместо њих. Ја позивам на директан састанак Трампа и Путина у Рејкјавику. Хладни рат 2, који су започели Клинтон, Џорџ Буш и Обама, мора бити завршен сада.

Дакле, где је председник Трамп? Зашто председник САД-а није у стању да одговори на изазов? Зашто он није човек какав је био Роналд Реган? Да ли је, како је то Дејвит Стокман рекао, Трамп неспособан за било шта друго осим да твитује?

Зашто председник Трамп није одавно наредио да се све пресретнуте информације о руским причама сакупе, декласификују и објаве? Зашто Трамп није покренуо кривично гоњење против Џона Бренана, Сузан Рајс, Комија и остатка екипе која покушава да га уништи?

Зашто се Трамп сам разоружао са администрацијом коју су изабрали русофоби и Израел?

Као што пише Дејвид Стокман, Трамп “је на мети Паралелне државе/демократа/неоконзервативаца/мејнстрим медија“ и “нема шансе за опстанак без агресивне офанзиве“ против оних који раде на његовом уништењу.

Али не постоји Трампова офанзива, “јер овај човек нема појма о томе шта ради у Белој кући а саветује га гласна група аматера и неспособњаковића. Дакле, он нема акциони план осим да импулсивно посегне за својим налогом на твитеру.“

Наш председник твитује док њега и саму Земљу гурају ка уништењу.

 

Извор: Wебтрибуне.рс