Здравље Издвајамо

ЦЕО СВЕТ ЗАПАЊЕН: Врховни суд Европске уније пресудио да вакцине узрокују болести!

Врховни суд Европске уније је у среду пресудио да неке вакцине вероватно изазивају болести код људи који их примају.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово запањујуће признање Европског суда правде конкретно наводи да вакцине “не пружају безбедност коју људи имају право да очекују.“

Уколико сматрате да је овај чланак за вас и ваше пријатеље важан, поделите га са другима да буду обавештени о овим дешавањима у ЕУ.

Јеффереyјаxен.цом извештава: У среду је Врховни суд Европске уније рекао да се вакцина може сматратин дефектном уколико постоје “специфични и конзистентни докази,“ укључујући време између примања вакцине и појаве болести, претходно здравствено стање појединца, недостатак икакве породичне историје болести и значајан број пријављених случајева болести које се јављају након вакцинације.

Свака тачка коју је суд навео за разматрање представља лоше вести за европску индустрију вакцина. Редовно се могу пронаћи бројни докази у вези са тим да је вакцинација кривац зашто појединци добијају једну од многих специфичних болести које су наведене на информативном летку за вакцинацију пацијента.

Овај случај Европског суда је изведен из француског случаја човека који је имунизован против хепатитиса Б крајем 1998-99. године. Око годину дана касније, господину Џ.В., како је наведен у документима, дијагностикована је мултипле склероза. 2006. године, он и његова породица су тужили произвођача вакцина Санофи Пастеур у покушају да се надокнади штета за коју они тврде да је крива вакцина. Господин Џ.В. је умро 2011. године.

Током протеклих година, корпоративни медији су указивали на ширење болести као доказ да се имунитет мора постићи на било који начин. Међутим, већина тих истих медија, првенствено финансриних од прихода фармацеутске индустрије, нису известили о епидемији која се често дешава у заједницама и областима где се прима много вакцина.

Биће занимљиво видети да ли ће се ово повећано праћење вакцине и регулисање користити током тужби да се пријаве и пруже докази о значајном броју пријављених случајева болести након вакцинације.

Европски суд је у изјави навео да би такви фактори могли довести до тога да национални суд закључи да је “примање вакцина највероватније објашњење“ за болести и да “вакцине стога не пружају безбедност коју људи имају право да очекују.“ Компанија Санофи Пастеур је у саопштењу рекла да су њихове вакцине “сигурне и делотворне.“

Одлука Европског суда је дошла у тренутку када су изузетно корумпирана италијанска влада и њено Министарство здравља донели један од најауторитарнијих мандата за вакцине на свету.

Дубоко уплетени у сукоб интереса фармацеутске компаније, ГлаxоСмитхКлине и Светска здравствена организација су изабрали Италију да буде државни модел и предводник ЕУ за вакцинацију фармацеутске индустрије.

Редовни масовни протести су сада уобичајени на улицама Италије, јер се становништво ове земље бори против инвазије фармацеутске индустрије.

Документи о одлуци о вакцинама у Европској унији се могу наћи ОВДЕ

 

Извор: Wебтрибуне.рс