Издвајамо Србија

ЗОРАНА ЖЕСТОКО НАПАЛА ЧУВЕНОГ РЕДИТЕЉА: Лажеш Кустурице, лажеш!

Зорана Мхајловић (Фото: Јутјуб)

Пошто је познати редитељ рекао да је траљавост путара могла да му дође главе, Михајловићева му поручила да је све урађено по закону и да јој каља углед

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зорана Михајловић, министарка грађевинарства, тврди да прослављени редитељ Емир Кустурица лаже и да је за саобраћајну незгоду коју је имао на петљи Љиг крив његов возач, а не траљавост путара!

И док Кустурица после удеса који је доживео чак размишља и о тужби јер тврди да путари нису добро обележили кривину, Михајловићева за Курир наводи да су његове оптужбе равне „сценарију за трилер филм“.

– Није у реду да озбиљан човек, још и уметник, говори неистине и да оптужује друге за немар и непажњу свог возача. Можда је његова прича добра за сценарио за трилер филм, али у реалном животу и на путевима треба да се поштују сигнализација и знакови поред пута. Ми смо вредна и озбиљна влада, чинимо све да градимо модерне путеве и боримо се сваки дан за бољи имиџ Србије – казала је Михајловићева, а одговорност је у саопштењу одбацило и Министарство грађевинарства на чијем је челу.

– Непријатно смо изненађени реакцијом Кустурице и паушалним оптужбама о „бахатости и нестручности“ путара, јер је чињеница да је привремена девијација на петљи Љиг, на траси Коридора 11, изграђена у складу са законом и важећим прописима, да има све неопходне дозволе и да је опремљена прописаном саобраћајном сигнализацијом, коју је проверио и МУП – наводи се у саопштењу министарства и додаје:

– Не можемо да прихватимо да било ко износи оптужбе на основу непроверених и нетачних информација, којима штети угледу сектора саобраћаја.

Емир Кустурица

КРИВИ СУ ПУТАРИ

Емир Кустурица није одговорио на мејл с питањима, али је одмах након удеса рекао да је сва одговорност на путарима. Према његовим речима, улазак у лакат кривину није био обележен на адекватан начин. Кустурица је прошао без тежих повреда, али је његов возач Вићентије Савић задобио теже повреде и пребачен је у болницу.
Извор: Курир / К. Благовић