Издвајамо Србија

БАШАНОВИЋ ОДГОВОРИО МИТРОВИЋУ: Срам те било, твој син је прегазио моју сестру Андреу, одавно си наша ноћна мора!

Власник телевизије Пинк Жељко Митровић наставља брутално да злоупотребљава националну фреквенцију и грађане свакодневно малтретира вестима и саопштењима у којима бестидно напада неистомишљенике Вучићеве власти, а последња мета његове пљувачине је Зоран Башановић, чију је и породицу директно увукао у блато својих отворених писама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Башановић, с друге стране, за Курир истиче да нема намеру да пише отворена писма нити да се преко медија дописује с било киме. На наше питање како коментарише најбруталније нападе којих нису поштеђени чак ни његови најмилији, Башановић подвлачи да је у „прљаву ријалити игру увучен без икаквог разлога“.

„Ја немам намеру да пишем отворена писма било коме, нити да се дописујем преко медија са било ким. Нека ово буде моје саопштење за јавност. Морам само у заштиту свог интегритета да се осврнем на медијско дописивање између Жељка Митровића и Саше Мирковића и не би то било ништа необично, јер данима читамо и гледамо њихове преписке, да синоћ Жељко Митровић није у тај њихов ријалити убацио и мене без икаквог разлога! У својим наркоманским фантазијама изрекао је гомилу најпрљавијих и најмонструознијих лажи и измишљотина о мени! Да ли неко може да замисли да једна таква морална наказа и његови налогодавци причају како не треба у међусобне конфликте увлачити породице. Ја се са тим потпуно слажем, али у мом случају се не ради о дирању породице. Жељков син Александар је прегазио моју сестру Андреу Бојанић, ћерку мог ујака Сава Бојанића, на пешачком прелазу у њеној 17. години, кад је тек почела да живи. Ми као породица већ неколико година чекамо судски епилог, који по свој прилици није ни почео! И још ми поручује да је он моја ноћна мора, заборављајући да је он за целу моју породицу већ годинама ноћна мора. Митровићу, срам те било! Наше Андрее више нема међу нама! Толико од мене зарад истине“, поручио је Башановић.

Он се за Курир осврнуо и на прљаве оптужбе да је хапшен и привођен правди у Мајамију, истакавши да се истина лако да проверити на званичном сајту суда у Флориди.

„Ја сам 9. маја 2013. година на суду у Флориди ослобођен свих оптужби и враћена ми је кауција, са могућношћу да могу да тужим државу Америку због неспоразума и пропуста у поступку. То све може да се провери на званичном сајту суда у Флориди“, навео је Башановић.

 

Извор: Курир.рс