Издвајамо Србија

ДА ЛИ ЈЕ ОВО ШАЛА? СТАЊЕ СТВАРИ – ВУЧИЋ ИЗЈАВИО: Тесла је био Хрват!

Дубровник, 3. 7. 2017. (С*ање ствари) – Председник Србије Александар Вучић изјавио је да прихвата резултате најновије ДНК анализе по којој Никола Тесла генетски више припада Хрватима! Са тим шокантним подацима суочила га је председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић током недавног сусрета, преноси независни портал ЕнДеХа.

Никола Тесла (Фото: Јутјуб Universe Inside You)
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ја сам и раније говорио да Тесла не припада само нама Србима, сад видим да нам већински не припада, тешко ми је али прихватам податке које ми је доставила дражесна колегиница Колинда“, рекао је председник Србије.

Александар Вучић је нашао извесне сличности између својатања Његоша и Тесле: „Тома и ја нисмо дозволили да због Његоша покваримо односе са Милом – рекли смо црногорским партнерима да је Његош њихов и да га ми спомињати нећемо. Исто ћемо урадити и са Теслом – Тесла је хрватски, и амин!“

Портал ЕнДеХа незванично сазнаје да би у оквиру куће бана Јелачића у Суботици, чију обнову финансира Србија, требало да буде једна соба посвећена највећем хрватском научнику – Николи Тесли.

 

Напомена: Вест је шаљиве природе, председник Србије то никад није изјавио

Извор: Стање ствари