Издвајамо Свет

Грчки медији објавили снимак туче у којој је убијен Американац (ВИДЕО)

Грчки медији објавили су видео снимак туче у којој је убијен амерички туриста Бакари Хендерсон испред једног клуба у Лаганасу на грчком острву Закинтос.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Осморица нападача на Американца, међу којима су шесторица Срба, оптужени су за тешко кривично дело групног убиства с предумишљајем.

Снимак који се појавио на интернету настао је мобилним телефоном и приказан је у оквиру вести грчке телевизије. Најпре је приказана реконструкција догађаја, потом учесници, а сам снимак туче почиње нешто пре шестог минута видео-прилога.

Шесторица Срба ухапшена су у петак, због убиства Афроамериканца Бакарија Хендерсона које се догодило после свађе у ноћном клубу.

Београдски медији објавили су да су ухапшени Н. П. (18) , С. С. (21), М. С. (25), М. И. (18), С. П. (22) и Н. Ј. (22).

Наведено је да су родом из Новог Сада, Обреновца, Београда и Житорадје и да су на летовање кренули аутобусом из Новог Сада, преко једне београдске туристичке агенције.

До сукоба на Закинтосу у којем је убијен Американац, а због којег је ухапшено шест Срба наводно је дошло због фотографисања са конобарицом. С обзиром да то није једина верзија приче, узрок и начин на који је Американац убијен утврдиће полицијска истрага.

Медији су раније пренели да постоје две верзије догађаја који су довели до смрти Американца.

https://youtu.be/h5DkTf4523g

 

Извор: Б92