Издвајамо Регион Србија

ИСЛАМСКИ ТЕОЛОГ ИМРАН ХОСЕИН ОТКРИВА МНОГЕ СТВАРИ: Ево ко крије истину о Србима!

Исламски теолог шеих Имран Назер Хосеин изјавио је да би Срби, ако желе да исламски свијет разумије истину о Сребреници, требало да оснују државну комисију од најумнијих људи и када сви кажу истину, закључке понуде свијету. Он, међутим, не вјерује да би Запад то дозволио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Без истражне комисије, каже шеих Хосеин, тешко је понудити конкретне доказе о догађајима у Сребреници, али он сматра да иза свега стоји НАТО јер је управо Алијанса из свега највише профитирала.

У Сребреници се није десио геноцид већ страшни злочин, међутим западне силе предвођене Америком, не желе да се открије цијела истина, тврди угледни исламски теолог и филозоф шеих Имран Назар Хосеин.

– Не мислим да ми данас знамо цијелу причу. Мислим да су дијелови ове приче сакривени. Ако неко, ко има сазнања покуша да их саопшти, биће убијен, рекао је у емисији „Протокол“ шеих Имран Назер Хосеин.

Османлијско царство је на подручју Балкана, у име ислама, засијало сјеме зла међу народима, каже шеих Хосеин и нуди извињење, савјетујући муслимане да поступе према Курану и ближе сарађују са православним хришћанима у предстојећем великом рату за који сматра да је неизбјежан.

– Није нам преостало пуно времена. Мој осјећај је, а надам се да нисам у праву, мислим да нам није преостало више од годину дана до нуклеарног рата, истакао је шеих Имран Назер Хосеин.

Шеих Имран Назар Хосеин је свјетски познати стручњак за исламска вјерска питања као и за међународну политику и економију.

Титула шеиха, учењака, значи да он тумачи вјеру и појашњава њене прописе. Завршио је највише исламске студије на Универзитету у Карачију, а дипломирао је, између осталог, и на Универзитету за међународне односе у Швајцарској.

 

 

Извор: RTRS / Intermagazin