Издвајамо Србија

ИСТИНА ИЛИ ЛАЖ? ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ ТАБЛОИДА: Брнабићка у сродству са усташом Стјепаном Брнабићем, Руси нас издали?

Данима пре него што је почела медијска припрема јавности у Србији на чињеницу да ће имати прву геј-премијерку у Влади Србије, Ана Брнабић је (тада још увек министарка за државну управу и локалну самоуправу), остављала иза себе потпуни хаос: електронска документа још увек чекају милиони грађана, систем очитавања не постоји ни у једној институцији у већини српских општина, процес легализације десетине хиљада дивље саграђених објеката у Србији врши се селективно (режимске „хацијенде“ нико не сме да дира)… Вођа је њеним постављањем хтео да убије две муве. Прво да покаже својој топлој браћи у Европи да Србија, осим председника и неколико министара, има и геy председника Владе, да добије њихове симпатија, д а да истовремено градоначелника Синишу Малог, по налогу свога брата Андреја. Постави за потпредседника Владе за инвестиције, тако да ће буџетске паре остати у истом мафијашком друштву.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јавност у Србији, грађани, бирачи, још једном су остали ускраћени за кључне информације од којих зависи на шта ће личити њихови животи у наредним годинама и ко је особа којој је поверен мандат за састав нове Владе Србије. Ни у једној другој цивилизованој држави оваква дрска, диктаторска „кадровања“ не би могла да се десе. Чак и у оним европским државама у којима су припадници такозване геј-популације дошли до функције председника владе или председника државе, јавност је уредно обавештена ко су ти људи, како су стигли до такве функције и какве су им препоруке за посао који им је поверен.

Оваква процедура у Србији не важи. Доскорашња министарка за државну и локалну самоуправу, Ана Брнабић, није ни својим способностима ни својим талентом стигла у Владу Србије, него је „на место злочина“, довео Алекса Јокић, саветник Александра Вучића и дугогодишњи британски шпијун, уз пуну подршку Николе Петровића, Вучићевог кума, због заслуга што је као директорка фирме Мајкла Крендала истог продала Вучићевој мафији.

Како чињенице говоре, Јокић је имао и добре разлоге за то…

Наиме, отац Ане Брнабић, покојни Зоран Брнабић (рођен у Ваљеву), некадашњи кадар Социјалистичке партије Србије, провео је добар део своје каријере као директор Економског бироа (књиговодствене фирме), касније фирме Ибис-Сyс. Био је кум некадашњег Милошевићевог директора ЈП Поште Србије, Алексе Јокића, такође Ваљевца, али са удбашким педигреом.

Брнабић и Јокић су дословно жарили и палили деведесетих година, у време Милошевићеве диктатуре. Солидно збринут, Зоран Брнабић је школовао децу у Америци и Великој Британији (или, како то рече један добар познавалац његових породичних прилика: „…Та деца (Ана и Игор) нису претходно могла да мрдну са првих година факултета Београдског универзитета!“)

Од 2012. године, Алекса Јокић је нестатусни шеф кабинета првог потпредседника владе Србије и један од најважнијих кадровика напредњака. Са те позиције он је „по ваљевској вези“ и довео Ану Брнабић пред Вучића, препоручио је, запослио и практично довео до места министра у Влади Србије.

Избором Ане Брнабић, иначе и држављанке Хрватске, Вучић је хтео да понизи Србију. Да поручи да једино он влада овом унесрећеном земљом. Госпођа Брнабић није члан Српске напредне странке, тако да је Вучић поручио и партијским следбеницима да му више нису важни. Постоји само Он!

И ако је мали број напредњака који су посланици у Народној скупштини Србије који су гласно били против избора госпође Брнабић за мандатара, Вучићева Велика пропаганда лажи је то неслагање стоструко увећала, да покаже колико Вучић има проблема, у којем окружењу ради, и да само он може да умири “дивље Србе“.

Наравно, нико од напредњачких посланика не жели да се одрекне привилегија, све су то полуписмени људи, без друштвеног статуса и морала, без искуства, али требало је, као и десетине атентата, измислити и тај отпор, који је шизофрени Вучић “успео снагом аргумента да савлада“.

Бирајући госпођу Брнабић, која се укаљала продајом интереса америчке компаније којој је била директор, Вучић је добио и моћне непријатеље.

Тако је и министар финансија Душан Вујовић, након повратка из Сједињених Држава, после операције, схватио колика је Александар Вучић ништарија. Није га позвао ни телефоном, да пита за здравље. Вујовић је, како и сам рече, у односу на Брнабићку, макар човек од искуства у раду у Светској банци. Изјаве господина Вујовића последњих дана су јасне, и разумљиве, и озбиљно доводе у питање Вучићеве лажне оцене о економском успеху, о 600 милиона евра “вишка“ у српском буџету, описујући те чињенице неспособношћу српске Владе да створи програме о инвестицијама! А том Владом је, зна се, руководио Александар Вучић, до пре месец дана.

Одмах потом, након реферисања г. Вујовића, огласили су се представници ММФ-а и Светске банке, тврдњом да о најављеном Вучићевом повећању плата и пензија нема ништа. ММФ и Светска банка , напротив, траже од Вучића још веће смањење зарада и пензија, што њему не смета, али га доводи у положај да дође до опште побуне грађана.

А да се следеће године Србији црно пише, сведочи и податак да је америчка компанија, једна од водећих у филмској индустрији Wарнер брос , која годинама снима у Србији филмове, јер има најјефтинију, а стручну радну снагу, полигоне, послала директиву испостави у Србији да се хитно пресели “на север“, јер ће 2018. године у Србији бити рата“!

Овако моћна компаније сигурно има валидне информације, јер не жели да доведе у питање своје пословање.

А Србија ће у рат ући са шизофреним педером као председником Републике, садомазо лезбејком на месту премијера и министрима педерима Александром Вулином, Александром Антићем, Вањом Удовићићем…који ће збрисати из земље, остављајући је у најцрњем расулу.

Србија је, данас, сиромашнија и од 21. афричке државе! Здравствени систем у Србији као и да не постоји. Лекари беже колико их ноге носе. Одлазе медицинске сестре да раде код окупатора у Немачку.

За време окупације у другом светском рата, радно способне грађане су из Србије транспортовали у Немачку, на принудни рад. Према њима су се Немци, код којих су били упућени на испомоћ, на имања, понашали врло коректно.Имали су и здравствену негу, као и Немци.

Данас српски лекари, анестезиолози, хирурзи, и друго медицинско особље, марљиво уче језик да иду за Немачку, да раде за двоструко мање плате.

Немачка је окупирала православне земље Балкана, исто као и за време Хитлера. Грчкој је сломљена кичма, Македонија је пред распадом, то, очигледно је, чека Црну Гору, Босну, а понајпре Србију. Нож у леђа Србији је зарио и Кремљ, дајући грађанима Србије лажну наду да ће стати у њихову заштиту. Напротив, Путинова Велика пропаганда лажи, унизно служи Немачкој, клањајући се пред Меркеловом, зарад било какве сарадње са овом земљом. Из тих разлога Кремљ је Србију Немачкој, као окупатору, ставио на тацну. Није то први пут да су Руске велможе продале Србију.

У Србији су данас на власти, почев од председника општина, па до председника Републике, од министара до државних секретара, начелника у полицији и команданата у Војсци Србије, људи најгорих моралних својстава. Већина њих има лажне дипломе, припрости су, без икаквог искуства, а остављена им је могућност да некажњено пљачкају, само да део шаљу Александру Вучићу, или његовом брату Андреју.

У које је све послове умешан Андреј Вучић, почев од продаје лажних пасоша исламским терористима, акцизних маркица албанским нарко и дуванским босовима, па до трговине оружја, говори и недавна посета министра унутрашњих послова Ирака. Он је пре две недеље дошао из Багдада да у Србији уговори куповину наоружања за војску и ирачку милицију. Андреј Вучић се прилепио за њега, тако да је министар имао осећај да је киднапован! Андреј је желео да му он прода наоружање. Он и нико други у Србији!

На нишану руских обавештајних служби Андреј је дошао када је откривено да он, преко Саудијске Арабије продаје оружје исламским терористима у Сирији! И ако је такав приговор упућен српском министарству одбране, нико није могао да каже Андреју Вучићу да није добро да се и тим послом бави.

Браћа Вучић су, верује се, најопаснија мафијашка група у Европи. Располажу милијардама долара и евра, углавном у кешу, користе се војно-обавештајном инфраструктуром, полицијом и државним апаратом у остваривању својих шпекулативних послова. И не крију се од закона.

Андреј Вучић је, на вест да Александар жели да именује госпођу Брнабић за мандатара, оштро замерио брату. Не што је она лезбејка и држављанка Хрватске, већ зато што је он планирао да на то место постави Синишу Малог. Андреј је нераздвојан друг за Предрагом Пеком Малим, братом градоначелника. Синиша се одлично сналази у свим шпекулативним пословима. Огрезао је у криминал.

Александар је саопштио грађанима да су и неки чланови његове породице били против избора Ане Брнабић за мандатара. Али није рекао ко. Ипак, Он одлучује.

Синиша Мали је, док исписујемо ове редове, кандидат за потпредседника Владе Србије за инвестиције. Чувар пара током целе године. А, на пљачкама из инвестиционих фондова браћа Вучић зарадили су стотине милиона евра.

У прилог чињеници да ће Мали постати велики човек, потпредседник Владе Србије, сведочи и брзопотезно слање ‘информација прикупљених о „случају Савамала“, које је министар унутрашњих дела проследио Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Подсетимо да је Европски парламент донео резолуцију о Србији, којом је затражио да се хитно реши и случај Савамала. Градоначелник Мали је главни актер овог догађаја, у којем је незаконито порушено, у ноћној акцији људи са фантомкама, неколико, објеката, да би почело зидања Скадра на Бојани, званог Београд на води. Вучић је прошле године најавио и хапшење градоначелника, осуђујући његово понашање. Али…

Када је бата Андреј одредио да Мали буде први човек за пљачкање буџета, Александар је одмах послушао. Тим поводом, огласила се несрећна Наташа Кривокапић, тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду, тврдњом да је случај Савамала преувеличан! Обећала је да ће за десетак дана тужилаштво о овом догађају који занима и Европски парламент, имати став. Неће донети одлуку, већ став, чим заменица буде имала времена да проучи предмет. Али, зато главни тужилац Наташа Кривокапић зна да је случај преувеличан. Дакле, није тешко закључити да ће предмет бити закључен ослобађањем од одговорности главних актера, поготову Синише Малог. И то у прави час.

У очекивању да се следеће године у Србији опет понови рат, спрски тиранин и даље ће наставити да сурово пљачка земљу, плаћајући парама из буџета спонзоре и лобисте, попут Герхарда Шредера, који је, као немачки канцелар уживао у издавању наредбе да се гађају циљеви у Србији, а кога данас Вучић дебело плаћа да га хвали.

Подаци којима располажемо о личном животу Александра Вучића и госпође Брнабић заслужују да буду објављени, што ћемо и учинити у следећим бројевима. Људи попут њих, на високим државним функцијама, имају право на задовољење својих патологија, али о томе и грађани треба да буду обавештени. То право имају и у свим цивилизованим државама.

Александар Вучић је тражио од глумице Софије Р. да за новац води љубав пред њим са другим мушкарцем, док се он самозадовољава. Софија Р. која је продавачица љубави одбила је понуду, јер је схватила да је реч о болеснику.

Да ли је Србија земља хомосексуалаца и лезбејки, и да нико осим њих, не може да дође на државну функцију?

А 1. Из истраживања „Крика“ о мрачним пословима Ане Брнабић…

Брнабић је у јулу 2015. основала ово предузеће са контроверзним београдским адвокатом Игором Исаиловићем који оснива офшор фирме и близак је сарадник градоначелника Београда Синише Малог. Фирма је регистрована за инжењерске делатности и техничко саветовање, али њени послови нису познати. Компанија је склопила уговор с банком како би на лизинг купила аутомобил „Фијат абарт“ у јануару 2016. године. Брнабић је била већинска власница „Енергy & Инноватион“ са 70 одсто удела, а Исаиловић власник остатка. Три дана пре него што је постала министарка у августу 2016, Брнабић је свој власнички удео бесплатно пренела на Милицу Ђурђић, која је била директорка фирме. Компанија је приликом оснивања била регистрована на адреси пребивалишта Ане Брнабић, а данас јој је седиште на адреси у Добрињској, на којој се налази адвокатска канцеларија Игора Исаиловића.

Такође, Брнабић је три пута прекршајно пријављивана због вожње у пијаном стању, али су прекршаји – застарели!“

А 2. Необично презиме

На енглеском језику презиме Брнабић може у буквалном преводу да значи „спалити курву“!

Глоса

Један од коментара грађана из Хрватске на вест да је Ана Брнабић будући председник Владе Србије:

„…У, Срби, сада сте најебали…Старобашчани су највећа говна отока Крка која постоје, и само гледају како кога да зајебу. Поздрав из Старе Башке, Марица Јелушић“

Глоса 2

Како сазнајемо, рођак по оцу новог мандатара владе Србије је усташки сатник Стјепан Брнабић, чији је заповедник Јуре Рукавина, био чувен по злу над српским народом, а злочине је Брнабић чинио у околини Госпића. од 1941. до 1945. године.

 

Извор: Милица Грабеж, Таблоид