loading...
Издвајамо Србија

ИСТИНА О ТУЧИ НА ЗАКИНТОСУ: Американац је пуном флашом ударио Душана и разбио му главу, а ОНДА ЈЕ НАСТАО ХАОС!

Адвокат Зора Добричанин Никодиновић, коју је ангажовала породица двојице српских младића ухапшених на Закинтосу, данас је допутовала на то грчко острво.

У ексклузивној изјави за Курир, она каже да је одмах разговарала са Душаном Ранковићем, једним од оптужених и почела да припрема одбрану, и да је покојни Бакари Хендерсон пуном флашом ударио Душана, што је био повод за трагедију.

– Једино што ћу сад да вам кажем то је да је овде кобне вечери све почело не због баналног селфија, како је то представљано до сада, већ је покојни Американац пуном флашом гађао и ударио у главу Душана Ранковића по сред чела. Од силине ударца флаша се разбила, начинила му јос неколико повреда по лицу, од чега је њему “пао мрак на очи”- цела глава му је била обливена крвљу, и услед тога је задобио потрес мозга!

Наша девојка која је била ту поред, такође је обилно крварила, … кад је видео шта је урадио, покојни Американац је кренуо да бежи, налетео на двојицу…и све остало се може описати као “у погрешно време на погрешном месту”, каже Зоран Добричанин Никодиновић.

Она каже да је сутра Душаново саслушање и и да ће бити присутна на суду.

– Могу вам рећи да се права странаца у поступку код нас значајно боље поштују него овде.

Довољно је да вам кажем да до сада у списима не постоји ни један једини папир на српском. Колега адвокат је врло колегијалан, није кривичар, али се труди и добро се уклапамо. Одмах са аеродрома сам отишла у полицију и скоро три сата разговарала са Душаном и припремала одбрану!

Однос полицајаца и према њему и према мени је био феноменалан. Хвала им, рекла је Зора Добричанин Никодиновић.

Подсетимо, реч је о младићу ког је преминули Американац ударио флашом у главу, што је и био почетак туче окончане трагедијом.

– Борба нам тек предстоји. Јуче, након саслушања колега из Грчке ми је рекао да мисли да ћемо успети да изборимо да квалификација кривичног дела не буде тешко убиство. Даћемо све од себе, на борбу сам навикла – кратко је Зора Добричанин Никодиновић данас рекла за Курир.

 

Извор: Курир.рс

loading...