Издвајамо Србија

ЈАНКОВИЋ ОПТУЖИО СРБЕ ЗА ГЕНОЦИД: Пропали НАТО кандидат се у Сребреници додворавао Западу!

Пропали досовски председнички кандидат и самозвани лидер опозиције Саша Јанковић отпутовао је у Сребреницу, три дана пре комеморације бошњачким жртвама, и тамо још једном оптужио Србе за наводни геноцид!

Loading...

Јанковић је прошле недеље у страним медијима испљувао Србију зато што не признаје “геноцид”, а своје сумануте оптужбе поновио је и јуче у меморијалном центру у Поточарима током сусрета с бившим градоначелником Сребренице Ћамилом Дураковићем.

– За мене као човека значајно је да се суочим с најтежим злочином. Значајно је и за мој народ. Свако од нас треба да погледа у своје двориште и реши духове из прошлости. Ниједан народ није крив, али јесу појединци. Ово је људска трагедија и делим с овим људима осећање – рекао је Јанковић.

Аналитичар Драгомир Анђелковић, упитан да прокоментарише Јанковићев наступ у Сребреници, каже да бивши омбудсман има циљ да се улагује српским непријатељима.

– Није проблем одлазак у Сребреницу, али је проблем кад се тамо лажно прихвата кривица у име народа. Знамо да то никако није био геноцид. Јанковић је отишао тамо три дана раније како би читавој ствари дао посебну помпу и како би се додворавао босанским екстремистима и њиховим западним заштитницима – наглашава Анђелковић.

 

Извор: Информер.рс

Loading...
loading...
loading...