Издвајамо Свет

МАРАДОНА: ПУТИН је феномен, највиша лига, а Трамп стрип јунак због којег мењам канал

Аргентинска и светска фудбалска легенда Дијего Армандо Марадона у интервјуу за RT без двоумљења изјавио да председника Русије Владимира Путина доживљава као феномен, а шефа америчке државе Доналда Трампа као јунака из стрипа или анимираног филма.

Владимир Путин (Фото: Јутјуб)
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Путин је феномен. Мислим да после Уга Чавеза и Фидела Кастра, Путин заједно са Данијелом Ортегом и Евом Моралесом представља такозвану „највишу лигу“, изјавио је Марадона у интервјуу за RT.

Прослављени фудбалер и тренер је рекао да ће се ускоро састати са шефом руске државе, како би размотрили припреме за Светско првенство у фудбалу које се идуће године одржава у Русији.

Говорећи о Доналду Трампу, Марадона је изјавио да шефа америчке државе не види у тој улози. „За мене је он више стрип или анимирани јунак. Кад год га видим на екрану, променим канал, признао је без околишања славни спортиста.

Дијего Марадона је раније себе назвао Путиновим фаном и рекао да би желео да учествује у припремама за предстојеће Светско првенство у фудбалу, преносе руски медији.

 

Извор: Руска реч