Издвајамо Србија

МИРКОВИЋ БРУТАЛНО ОДБРУСИО МИТРОВИЋУ: Морални гробар Србије отима 100 милиона евра годишње од пензионера и народа!

Фото: Јутјуб

Бивши члан ГО СНС и бивши градоначелник Зајечара Саша Мирковић, упутио је отворено писмо власнику Пинк телевизије Жељку Митровићу у коме одговара на оптужбе које му је Митровић претходно упутио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Писмо Саше Мирковића преносимо у целости:

„Поносан сам на себе кад ми Митровић пише отворено писмо, што је његов максимални интелектуални домет и начин да ето и он нешто смислено каже, иако то не пише нити чита он, за то постоје плаћени новинари који се само тим баве.

Митровић се највероватније нада, да ће Мацура да га прегледа, да утврди да ли му све на свом месту, или је неко „нешто дирао“. Уз то морам да додам да немам проблем да износим истине о Митровићу, као човеку који је уништио генерације људи и деце у Србији својом програмском политиком, па и животе нажалост покојних Бодрожићки.

Нисам сигуран да ОН зна шта је све написао, јер он не зна да пише. То му Вучић, преко горе већ поменутих стручњака саставља као прави газда, а онда он као наркоман наступа, то јест статира као аутор.

Шта их је заболело? ИСТИНА!

Митровића знам из сваке његове фазе, па и из фазе кад узме сваки месец 170.000.000,00 и сваку годину по 2.000.000.000,00 динара, од гладних људи у Србији преко ТЕЛЕКОМА И ПТТ КАБЛА, за своје кабловске канале који врте и ротирају исте филмове сваки месец. На тај начин Вучић својој и Митровићевој телевизији исплати преко јавних предузећа годишње око 30.000.000 евра а уз то треба додати Студио Б и још неке медије. Укупно се њиховим медијима исплати око 100.000.000 евра, а пензионерима и грађанима се отимају плате и пензије, па нисам сигуран ко рекетира, Анђус и ја или Митровић и Вучић.

Уз то не треба заборавити много других ванредних прихода којима се купују медији кроз изборе, где само Вучић има новац. Како? Тако што се донесе у црним торбама, а онда сваком члану странке по општинама да по 40.000 динара да уплате као донацију СНС, и онда се троши опет опљачкан новац од грађана. Тако је развијена ова медијско-политичко-рекеташка хоботница на чијем челу је само један човек. За то време се Србија задужује а наша деца ће живети као робови, јер неће моћи никада да врате што су ове штеточине направиле.

За време мог мандата у Скупштини града Зајечара, није изгласан ниједан кредит нити ново задужење, и све су то задужења Вучићевих пулена. Док сам био у СНС радиле су се две кампање и ја сам добио налог од Вучића лично, да покријемо све трошкове без новца из Београда, а једино је госпођа Душица спремила новац који је морао да се подели на 100 чланова странке и да се уплати на рачун СНС. То задужење је добила Гордана Огњеновић, тадашња председница ГО СНС, а новац из Београда сам јој једном донео ја а други пут Стефан Занков.

Да се не фолирамо, осим избора у Зајечару, град Зајечар је морао да покрије и трошкове избора у Неготину, Књажевцу, Сокобањи и Мајданпеку. То је истина и око тога можемо на све полиграфе на Свету.

Како рече Митровић, криви су правосудни органи зато што овакве као и многе друге ствари не процесуирају, и све зато што им неко наређује да то не смеју да раде, јер их је СНС поставио ту где јесу. Цела Србија зна да је то тако.

Понављам, могу да одговорим на свако питање, и тражим одговор на свако питање, а Митровић одлично зна, како и колико наплаћује секунде СНС у кампањи, а колико и како другим партијама.

Што се тиче случаја Анђус, тврдим да он као новинар није могао да утиче на било кога да омогући посао Милојици Марковићу, као ни да ослободи истог кривичне одговорности, али онај код кога га је одвео је то могао и урадио, тако се и десио састанак 2014 год. у Влади Р.С. где су били Анђус, Марковић, Зорана Михајловић, Дробњак и Ивица Којић (шеф кабинета А.Вучића).

Шта ту није јасно?

У независно правосуђе у Србији не верујем, пошто ми је Вучић више пута рекао да ОН лично и нико више не утиче на то ко ће бити ухапшен и процесуиран, што сам му ја лично замерио у то време као народни посланик.

Што се тиче порука око Александра Родића, пошто је Митровић зависник, па нема потребе да му се обраћам, више пута смо Вучић и ја размењивали поруке у вези Родића, и одмах да кажем да ја нисам заљубљен у Родића, јер ме је због његовог и Вучићевог сукоба увукао у нешто, после чега је моја породица прошла кроз пакао. Да ли га мрзим – не, да ли га волим – не, али исто тако мора да се зна да ме је Вучић терао да сведочим о томе да је Родић претио својим уредницима и о томе сам већ написао текст, који ћу објавити под називом „Све тајне Бокељке“.

Значи, доста је више фолирања и вођења Србије у безнађе. Нико од нас није безгрешан, али ови момци на челу са Вучићем, Митровићем и Вучићевићем, су претерали све границе нормалног понашања и не заслужују да воде државу, него да им се обуку лудачке кошуље.

Осим преписки око Родића између мене и Вучића је било и других СМС порука, где се свашта писало и са једне и са друге стране, и све поруке сам сачувао, а склоњене су на пар места у случају да ми се нешто деси, као и снимци разговора са неким министрима и другим „важним“ ликовима ….

У Србији мора доћи до прочишћења свести, а људи који воде тв, кажем људи, а не лудаци, какав је случај са Митровићем, морају под хитно да схвате да смо ми због сејања лажи кроз медије и уништавања културе кроз медије, довели Србију у безнадежну ситуацију. Митровић годинама уништава генерације, а нико за сво ово време није ни не помислио да ми скрене пажњу да ТО ЈЕДНОСТАВНО НИЈЕ ДОБРО.

Децу му зарад мрвица популарности продају родитељи, да се боре за тобоже титулу Пинкова звездица, која су све само не дечији програм. То је брутално малтретирање и злоупотреба деце, у комерцијалне сврхе, после чега деца преживљавају стресове, а Митровић добија новац. То треба зауставити, под хитно.

Њему би због свега наведеног, у свакој нормалној држави одузели фреквенцију и забранили да се бави тим послом, поред тога би завршио у ланцима. Он је једноставно речено МОРАЛНИ ГРОБАР СРБИЈЕ.

О Митровићу бих могао на дуго и широко, али нећу да се спустам на то, да се са поремећеним, човеком који је своју породицу оптужио да хоће да га отрује, а онда због кокаина и дрога отишао да мења крв у Немачку, човеком који нема трунке морала, јер да га има не би му Вулин био кум и сам би отишао да се пријави за убиство мајке и ћерке.

Пошто ми је себе најавио као ноћну мору, не могу да не размишљам о томе, да ме по налогу његовог садашњег шефа Вучића највероватније чека иста судбина као и те две жене.

За све време ове њихове ТИРАНИЈЕ Митровић је покушавао, а и даље покушава да се приближи Вуку Јеремићу, јер зна да се власти СНС ближи крај.

Хвата он већ прикључак, само Митровић је заборавио да нема више амнестирања од злочина, које је починио као што нема ни бежања од правде због уништавања генерација и генерација Срба. Биће ту још много детаља ако се распишем, али бих више волео да седнемо у студио, да дођу он и Вучић заједно (пре него што га Митровић прода) па да се испричамо.

Сто се тиче воња који је поменуо, вероватно још осећа Ацу Лукаса, чим и даље о томе прича, а године су прошле, он и ја знамо зашто сам ово написао.

Порука моја Митровићу – букагији – наркоману је кратка, не насрћи бедниче, јер да се мишева плашим, ја бих мачку за појасом носио.

Нисам му поменуо никог из породице, а могао сам и могу о томе, али ја нисам ЖЕЉКО МИТРОВИЋ! Професора Вујанића а и друге одлично познајем, биће прилике и за то.

Сад смисли ново писмо, јер ја волим позорницу, не као ти, зато што си пропали музичар и то ти је неостварена жеља, али волим да помогнем грађанима Србије да схвате ко си и шта си, и ти и Вучић и багра око вас двојице. Зато сам увек и био добар менаџер.

Са Тијанићем ми је била част да се надмудрујем, али ти ниси Тијанић, него бандит, наркоман и сецикеса и што би се рекло БУДАЛА НА БИЦИКЛУ У ВУЧИЋЕВОМ ЦИРКУСУ!!!

За крај, ускоро неће бити више у РЕМ неких чланова попут Караџића, Владике Порфирија … итд, да можеш да радиш шта хоћеш са националним благом које ти је неко дао у руке а то је ТЕЛЕВИЗИЈА.

Теби Жељко не треба дати телевизију, него ЛУДАЧКУ КОШУЉУ! Држите своје убице и ти и твој газда даље од моје деце и пријатеља, јер уколико се било коме нешто деси ви сте криви, јер сте насилни и спремни на све.

Што се тиче Грчке, чим завршим летовање са децом, ето мене Митровићу у Београду, да прошетам од Славије до Калемегдана и поздравим људе као и у Зајечару, Бору и осталим местима у Србији. Тебе не могу да зовем јер не бих волео да неко помисли да те познајем, не знам шта да кажем људима, а што се твог компањона Вучића тиче, он је одавно престао да шета Београдом, осим по оним местима где је пре тога направљен сценарио у којем статисти машу заставицама и фолирају да га воле.

Једва чекам да те видим као и Вучића па макар и у твом студију, наравно ако смете

Митровићев и Вучићев лични психијатар, Саша Мирковић“, наводи Мирковић у свом отвореном писму.

 

Извор: Курир.рс / Тањуг.инфо