Свет

НАВАЛА МИГРАНАТА У ЕВРОПУ НИЈЕ СЛУЧАЈНОСТ: УН стоје иза РАСЕЉАВАЊА ЉУДИ, а о томе сведочи овај ПАКЛЕНИ ПЛАН!

Уједињене нације су још пре 17 година објавиле план депопулације у коме се детаљно описује како западне владе морају да замене своју аутохтону популацију имигрантима. Пад наталитета и старење становништва се може поправити само повећањем броја избеглица које западне владе морају да пустие у своје земље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пројекције показују да ће се у идућих 50 година, популација готово свим земљама Европе, као и у Јапану и САД суочити са падом броја становника и старењем становништва. Поједине земље попут Естоније, Бугарске или Италије могле би да остану без четвртине или трећине свог становништва. Такође, у Италији ће се просечна старост повећати са 41 године на 53 до 2050. године.

Нови изазови ће захтевати свеобухватно ревидирање многих утврђених политика и програма, укључујући и оне које се односе на међународне миграције. Фокусирајући се на ова два ударна и критична кретања становништва, у извештају се разматра замена становништва миграцијама у осам земаља са ниским наталитетом (Француска, Немачка, Италија, Јапан, Република Кореја, Русија, Велика Британија и Сједињене Америчке Државе) и две регије (Европа и Европска унија).

Замена миграцијом се односи на међународне миграције како би земље којима је потребно, надокнадиле пад броја становника и старење становништва, а томе више можете да прочитате овде. Према прогнозама, Европској унији биће потребно додатних 612.000 људи између 2000-2025 године и чак 1,3 милиона више људи годишње у периоду од 2025-2050. године како би се обновила популација.

Уколико се оваква ситуација настави, поједине земље ће се суочити са губитком становништва за трећину или четвртину, наводи се. Да би се издржавале старије генерације, граница за одлазак у пензију подићи ће се на 75 година. У протекле две године немачка канцеларка Ангела Меркел жестоко је критикована због своје политике отворених врата. У ту земљу је за свега годину дана пристигло око милион људи у јеку мигрантске кризе.

 

 

Извор: Kurir.rs