Издвајамо Србија

НЕЋЕ МЕНЕ НИКО СКЛОНИТИ, СКЛОНИЋУ СЕ САМ! Све шокантне ствари које је Вучић изрекао у интервјуу! (ВИДЕО)

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Председник Србије опет је бриљирао

Председник Србије Александар Вучић у интервјуу који је имао на режимској телевизији “Пинк” рекао је да је личне амбиције испунио, да је био најмлађи посланик, министар, премијер и председник, те да нема више за шта лично да се бори.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја сам своје личне политичке амбиције у потпуности испунио, био сам најмлађи посланик у Скупштини, у оно време најмлађи министар, најмлађи премијер и најмлађи председник. Једини човек који је постао и премијер и председник – рекао је Вучић.

Међутим, изгледа да се председник Вучић (47) мало забројао. Постао је премијер с 44 године и није био најмлађи премијер. Ова титула ипак припада Ани Брнабић, која сад има 42 године.

Брнабићева такође није једини млађи председник Владе од Вучића, већ је то био и Зоран Живковић, председник Нове странке, који је у то време имао 43 године.

У поменутом интервјуу председник Вучић такође је рекао да се повлачи за две године. Вероватно ће и ово обећање бити неиспуњено, нарочито јер је његов председнички мандат почео скоро и траје пет година.

У интервјуу за ТВ Пинк Вучић је најавио и повлачење до 2019. године.

– Склонићу се ја, неће ме склонити нико. Зато што ове да чекам, они ме не би победили још 20 година, колико планирам најмање да живим, у тих двадесет година ме сигурно не би победили. Не планирам да толико владам, планирам да за 10 пута то скратим – казао је он, и додао да планира да изабере наследника који ће их (опозицију) опет победити, и да им се политички “не пише добро” – рекао је Вучић.

Ако растумачимо ову изјаву, врло једноставно, председник је овим најавио да се повлачи за две године (10 пута мање од 20).

Но, све се чини да ће ово бити још једно обећање “лудом радовање”.

Погледајте снимак где од 1:26:28 говори о повлачењу, а на 16:17:37 о титули “најмлађег премијер”.

 

Извор: Еспресо