Издвајамо Србија

ОЈ, СРБИЈО, ШТА СИ ДОЧЕКАЛА?! Жутом Шулету, бившем министру одбране СМЕТА СРПСКА ЗАСТАВА!

Драгану Шутановцу, председнику распале Демократске странке која је доживела највеће понижење у историји на недавним изборима и бившем министру одбране смета српска застава и хоће да са ње скине грб Немањића!

Жути Шуле је на свом Твитер налогу објавио статус који може да се подведе само под „лудило мозга“:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– На застави Републике налази се круна а на застави Председника Републике две круне, није баш логично. Модерно вс традиционално – написао је некадашњи министар војни.

Да ли је могуће да било коме ко је служио народу под том заставом, а Шутановац то као министар одбране јесте, смета круна на српском грбу?! И то круна Немањића!

А посебно је занимљиво што лидеру ДС та иста застава уопште није сметала док је Тадић био на власти, а он министар одбране!

Или се, што делује врло реално када се погледа моменат његове објаве, Шутановац уствари само прикључио иницијативи „жутих паткара“ да се са заставе Србије скине грб Немањића, коју спроводе нудећи неко сумануто решење тзв. нове српске заставе. Коју је, гле чуда, смислио активиста организације „Не да(ви)мо Београд“!

Мада, кад је о жутом Шулету реч, код њега ништа не може много да нас изненади. Пре само месец дана јавно је показао да му смета све што је српско, пошто се обрушио на предлог да фирме које се оглашавају на ћирилици добију попуст!

Ој, Србијо, шта си дочекала?!

 

Извор: Информер.рс