Издвајамо Регион

ОТКРИВЕНИ ТАЈНИ ПЛАНОВИ АЛИЈАНСЕ: НАТО прави кризу и шаље војску у Црну Гору!

НАТО пакт намерно изазива политичку кризу у Црној Гори како би имао повод да пошаље стотине специјалаца у ту државу и тако додатно учврсти свој положај на Балкану!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На овај опасан план западне војне алијансе упозорио је Филип Kовачевић, угледни професор геополитике на Универзитету Сан Франциско у Kалифорнији.

Према његовим речима, црногорска влада и њени инострани ментори планирају хаос у Подгорици зато што већина грађана не жели чланство у НАТО.

– Они планирају заоштравање ситуације како би после позвали НАТО да реагује и тобоже заштити земљу. Тај сценарио би довео до стационирања стотина специјалаца у Црној Гори, што би још чвршће укоренило НАТО на Балкану. То и јесте суштина стратегије атлантистичких центара моћи: константна нестабилност и страх, јер једино тако се становништво може држати под контролом… Црногорска влада је луткарско позориште, нелегитимна дружина која је приватизовала политичке одлуке. На слободном референдуму већина грађана би одбацила одлуку о уласку у НАТО. Зато референдум није ни организован – рекао је Kовачевић у интервјуу за „Спутник“, напомињући да би и Србија због те ситуације могла да се нађе у проблему.

 

Извор: Информер – М.Ј.