Издвајамо Србија

ПАЈТИЋ У ЗАПАДНИМ МЕДИЈИМА ВРЕЂА СВОЈ НАРОД! Бивши жути моћник Србе назвао “затупљеним народом”!

Бојан Пајтић, бивши жути моћник и бивши председник Надзорног одбора Развојне банке Војводине која је рекеташу из хрватског Курира Александру Родићу омогућила да добије кредите у висини од 3 милиона евра, огласио се за немачке медије и сопствени народ назвао – глупим!

Loading...

Бивши председник Демократске странке и Владе Војводине Бојан Пајтић рекао је, наиме, да опозиција у Србији мора да има “радикално другачији приступ”, јер ће у супротном актуелни режим “јако дуго трајати”, а опозиција у томе бити саучесник.

Он је додао да је “наивно веровати да ће осиромашеном и затупљеном народу” пући филм и дићи се против режима.

– Ми више немамо ни председника владе ни председника државе, ми имамо Вучића. Зато говорим опозицији да је време за радикално другачији приступ, за делегитимизацију квази-институција и квази-демократије у Србији јер овакав режим може јако дуго трајати – рекао је Пајтић у интервјуу за Дојче веле.

Притом, Пајтић је “заборавио” да су управо он и његова жута банда осиромашили народ, и то баш малверзацијама сличним овој са рекеташем Александром Родићем.

А о њиховој наводној “затупљености” најбоље говоре резултати избора и чињеница да је народ једва чекао да жуту олош елиту скине с грбаче.

 

Извор: Информер.рс

Loading...
loading...
loading...