Спорт

ПАРТИЗАН: Делије дошле до карата за меч са Олимпијакосом, спрема се хаос на стадиону!

Ово су сазнања Партизана који се јавности обратио саопштењем, неколикос ати пред меч 3. кола против шампиона Грчке.
– ФК Партизан овим путем обавештава јавност да има сазнања да је упркос договору ФК Партизан и ФК Олимпијакос, постигнутим под окриљем УЕФА који се тиче неприсуствовања гостујућих навијача на утакмицама у Београду и Атини, одређени број присталица ФК Олимпијакос присутан у Београду. Такође, постоје информације да су одређене присталице ФК Црвена Звезда дошле у посед улазница за вечерашњу утакмицу и да имају намеру заједно са групом присталица ФК Олимпијакос, а упркос званичним ставовима оба клуба и забрани УЕФА, присуствују вечерашњој утакмици.

– ФК Партизан обавештава јавност да присталицама ФК Олимпијакос и ФК Црвена Звезда неће бити дозвољен улаз на стадион Партизана. Ова одлука је донета једино у циљу спречавања готово сигурних сукоба који би настали на стадиону. Извесност сукоба постоји због чињенице да су навијачи ФК Партизан куповали улазнице за све секторе на стадиону, укључујући и сектор уобичајено предвиђен за гостујуће навијаче, што је у складу са договором са УЕФА, о неприсуствовању гостујућих навијача на обе утакмице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– ФК Партизан ће лицима којима неће бити дозвољен улаз на стадион, у складу са горе наведеном одлуком, а која имају уредно купљену улазницу, рефундирати новац.

– Посебно истичемо да је једини мотив доношења ове одлуке искључиво потпуна безбедност гледалаца и учесника, те одигравање вечерашње утакмице у искључиво спортским и регуларним условима.

– Уверени смо да ће припадници МУПа Србије предузети све мере из своје надлежности и тако успети да спроведу у дело одлуку ФК Партизан која је донета по препоруци УЕФА и договору оба клуба – стоји у саопштењу клуба.

Извор: Telegraf.rs