Издвајамо Свет

Појавио се нови снимак туче на Закинтосу, Срби и Американци започели СМРТНУ ТУЧУ ЗБОГ ОВЕ РЕЧЕНИЦЕ! (ВИДЕО)

На Јутјубу се појавио нови снимак туче на Закинтосу у којој је убијен амерички туриста Бакари Хендерсон, после чега је ухапшено девет људи, међу којима је седморо српских држављана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Грчки лист Прото Тема је објавио снимак сигурносне камере једног кафића кроз чији се излог види цео ток туче.

https://youtu.be/LC8Jv1ev0jU

После десетак секунди снимка у кадар утрчава Бакари Хендерсон, кога обара један младић.

Американац удара у паркирани аутомобил, затим га група младића обара на земљу и шутира десетак секунди.

Убрзо неколико младића прекида тучу и одгурује друге момке.

Исти лист је објавио и изјаву, како се наводи, „српског избацивача“, који је „прекинуо тишину и испричао шта се догодило“.

„Те вечери је била гужва у клубу. Хостеса, која је била српског порекла имала је слободан дан, али је дошла у клуб где се дружила са Американцима међу којима је била и жртва. Причала је са њима, шалила се и добро забављала. У клубу је у том тренутку било и пуно Срба, од којих је један пришао девојци и рекао ‘Зашто се дружиш са Американцима’, претећим тоном. Американац је вербално одреаговао, а Србин му је задао ударац у лице. Онда је Американац узео флашу и ударио Србина у главу. Тада је све почело. Девојка је почела да их раздваја, а жртва је грешком ударила девојку лактом и њој је почела да цури крв. Дошла је да ми тражи помоћ и ја сам улетео да их раздвајам. Почеле су да лете пепељаре, а Американац је изашао из локала и почео да трчи, а за њим су кренули момци из српске екипе, ја и грчки бармен. Сећам се да сам га ударио једном песницом у лице и два-три пута по телу, али не по глави. Када сам ја отишао, маса Срба је немилосрдно наставила да га туче по целој глави и телу”, рекао је српски избацивач за сајт прототхема.гр.

 

Извор: Kurir.rs / B92 / Protothema