Издвајамо Србија

ПОРАСЛО ДЕТЕ, ОСАМОСТАЛИЛО СЕ! Ћерка Цице гувернерке постала директорка РФЗО!

Након скандала са коришћењем службеног возила у личне сврхе, ћерка Јоргованке Табаковић је аванзовала у животу

Пре четири године, ћерка гувернерке Народне банке Јоргованке Табаковић била је предмет новинских натписа због коришћења службеног возила за одлазак на предавања иy Новог Сада у Београд, где је студирала. Тад је директор РФЗО рекао да је „све у складу са одлуком о слању запослених на усавршавање“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након тога, Јоргованка Табаковић је најавила тужбу и замолила Савет за медије да реагује.

Како је тад саопштено из РФЗО, право на употребу службеног возила за одлазак на предавања у Београд имају и они чије је место становања мање од 200 километара, ту спадају Нови Сад и Пожаревац, док запосленима који долазе са удаљености веће од 200 километара као што је Ниш, Нови Пазар, Крушевац, плаћају преноћиште.

“Милена Табаковић, из Новог Сада, једна је од двадесет двоје запослених који су упућени од стране РФЗО на стручно усавршавање и има једнака права као и сви остали полазници. Она на предавања путује са још једном колегиницом из Новог Сада”, наводило се тада у саопштењу.

И ту је престало да се прича о Милени Табаковић.

Ако сте се питали шта се у међувремену десило с Јоргованкином ћерком, ево: у овом тренутку, Милена Табаковић је директорка филијале РФЗО у Новом Саду. По свему судећи, онолико усавршавање и вожње о трошку државе су уродили плодом.

 

Извор: Опозиционар.инфо