Издвајамо Спорт

СА МАЛОГ КАЛЕМЕГДАНА КРЕЋЕ ТОРНАДО: Звезда доводи НЕВЕРОВАТНУ ПЕТОРКУ, прави се МОЋАН ТИМ за искорак у ЕЛ!

План већ припремљен.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Од краја прошле сезоне Црвена звезда је остала без више од пола тима, а затим је и објављено да Дејан Радоњић дефинитивно неће остати тренер црвено-белих. Све то изазвало је велику забринутост код навијача Звезде, али се чини да је све то било заправо затишје пред праву буру која се спрема када су у питању доласци на Мали Калемегдан. Како сазнаје “Српски телеграф“, следи формирање још јачег тима од оног који је прошле сезоне освојио триплету.

Управа Звезде темељно је скаутирала потенцијална појачања и нациљала чак петорицу Американаца – плејмејкера, бека, крило, крилног центра и центра, по једног странца за сваку позицију. Ово значи да би Звезда имала комплетну америчку петорку и била спремна за одбрану сва три трофеја, па чак и за напад на фајнал-фор чији је домаћин следеће године Београд.

– Стручни штаб је обавио комплетан скаутинг, близу 100 играча било је на радару црвено-белих, а сада кје дошло време да се крене у акцију. Изабрана су најквалитетнија решења. Ако се узме у обзир да је после продаје играча дошло до стабилизације финансијске ситуације, нарочито после одласка Гудурића у Фенербахче, Делије могу да верују да ће стићи квалитетни играчи који ће бити у стању да изнесу сав терет. Управи одбор држи чврсто конце у својим рукама и нема сумње да ће Небојша Човић и његови сарадници понова да одраде сјајан посао. Циљеви су јасни. Одбрана сва три трофеја који су освојени прошле сезоне и што више победа у Евролиги. Фајнал фор није циљ, али ако се укаже прилика, што да не – открио је “Српском телеграфу“ извор близак Звезди.

Подразумева се да ће клуб врло брзо довести и новог тренера, а после одласка Дејана Радоњића клуб је већ пронашао неколико кандидата, па би у наредним данима и то требало да буде решено.

 

Извор: srbijadanas.com /