Издвајамо Спорт

САДА ЈЕ И ЗВАНИЧНО – РАДОЊИЋ ВИШЕ НИЈЕ ТРЕНЕР ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ: Неколико имена се спомиње, ко ће бити замена?

Кошаркашки клуб Црвена звезда и Дејан Радоњић одлучили су да не наставе дугогодишњи сарадњу, саопштено је на сајту клуба.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Црногорски стручњак је 2013. године стигао у Црвену звезду и од тада је успео да освоји девет титула са клубом са Малог Калемегдана.

Саопштење актуелног шампиона Србије и АБА лиге преносимо у целости:

„КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да и поред велике жеље, сарадња са досадашњим тренером господином Дејаном Радоњићем није настављена.

КК Црвена звезда мтс изражава велику захвалност тренеру који је на клупи клуба седео више од 4 године и у том периоду остварио историјске резултате.

Црвена звезда је са господином Радоњићем као тренером освојила: 3 титуле првака АБА лиге, 3 титуле домаће лиге, 3 национална купа, а памтиће се и велики успеси у Европи, полуфинале Еврокупа, и први историјски пласман у плеј оф Евролиге.

Након повратка Дејана Радоњића са усавршавања у САД, обављени су последњи разговори са челницима клуба у Београду. Ипак, и поред велике жеље, клуб и тренер неће наставити сарадњу.

КК Црвена звезда мтс ће о наредним корацима благовремено обавестити јавност“, пише у саопштењу.

Након одласка Дејана Радоњића поставља се логично питање, ко ће на клупу Црвене Звезде, много имена је у оптицају, највише се спомињу Душко Ивановић, Саша Обрадовић, Светислав Пешић, Александар Трифуновић, ко год да дође имаће тежак задатак, да настави низ одличних резултата у последњих неколико сезона.

Кога би сте ви ставили на место тренера актуелног АБА и српског шампиона?

Оставите ваш коментар.

 

Извор: Б92 / Србија јавља