Издвајамо Србија

САША МИРКОВИЋ ОДБРУСИО СТЕФАНОВИЋУ: Био си најбржи у пењању на бандере и лепљењу плаката а онда си постао ДОКТОР

Фото: Јутјуб

Саша Мирковић, бивши члан ГО СНС и бивши градоначелник Зајечара, на Фејсбуку је јавно одговорио на оптужбе министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, који је изјавио да се Мирковић сумњичи у Зајечару за испумпавање новца из јавних предузећа и да он зна да тужилаштво води поступак против њега.

Небојша Стефановић (Фото: Јутјуб)
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мирковићев одговор преносимо у целости:

„Сећам се времена из 2008 год. кад си се пео највише на бандеру, како би ми доказао да си ти „најбољи“ за лепљење плаката, и да можеш да их залепиш највише у једној вечери. Поштовао сам то, јер си се такав и показао.
Онда сам схватио да си одједанпут постао ДОКТОР!

У чему? У намештању лажних афера или у гужењу у кабинету?

После сам схватио да си прогресиван и у једном и у другом, а данас сам схватио да си напредовао и у лагању. Али, и није ми био то проблем, јер сам ти видео очи, зато сто носиш наочаре без диоптрије, волиш да личиш на шефа! Јел да?

Можда су разни људи извлачили сваста из јавних предузећа, али си помешао мене са тим људима или собом, јер ја за разлику од тебе никада нисам могао да утичем на рад предузећа, био сам само председник скупштине и посланик.

Слагао си све, и не схватам како ти можеш да будеш министар у овој држави, ти који си продужена рука организованог криминала у врху државе. Знамо то и ти и ја.

Упозоравао си ме и претио, чак су и моју кривичну пријаву против тебе и Вучића одбили, а да ме нису ни позвали да дам изјаву. Завршио си и то, као што си завршио да се не ради ни истрага ко је бацио бомбу на моју кућу.

Кад заменимо улоге у животу, све ово што си ти радио и радиш, ја нећу радити,. јер поштујем децу, жене и породицу. Изаћи ћу ти на сваки ТВ дуел, као што сам и Ничићу.

Наравно Небојша, за све оно што си урадио и што у тзв.продуженом кривичном делу и даље радиш, (намешташ људима, кријеш криминал иза функције, етикетираш људе, малтретираш жене и децу, нападаш родитеље политицких противника, не враћаш новац који си узео за кампање) мораћеш независном правосуђу да одговараш, а рекао бих и самом Богу, јер си многа злодела направио, кад кренемо од дневног листа Правда па надаље.“

 

Извор: Курир.рс