Издвајамо Свет

ШОК! БИВШИ АГЕНТ ЦИА ИЗНЕО ОПТУЖБЕ НА КОЈЕ ЈЕ НАСА ХИТНО ОДГОВОРИЛА: У тајној бази САД на Марсу живе… (ВИДЕО)

Сумње да на Марсу постоји колонија дечијих робова изазвао је пренос уживо са ровера током којег су се, према изјавама бројних гледалаца, појавили људи, да би НАСА одмах потом прекинула емитовање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

НАСА нема колонију дечијих робова на Марсу и то је јавно демантовала.

Оптужбе на њихов рачун изнео је новинар Алекс Џоунс са канала „Инфоварс“ који тврди да НАСА киднапује децу и држи их на Марсу.

https://youtu.be/P5mFJ45ju5k

„На Марсу нема људи. Тамо има само активних ровера. Ровери су тамо, не људи“, рекао је Гај Вестер, портпарол за истраживања НАСА на Марсу.

Све је почело када је Џоунс интервјуисао извесног Роберта Давида Стила који је рекао да се деца тајно киднапују и шаљу на мисију на Марс, а онда су заједно кренули да дискутују на ту тему.

„Ми заправо верујемо да постоји колонија на Марсу, коју чине деца која су киднапована и послата у претходних двадесет година. Једном када стигну на Марс немају алтернативу, вец́ морају да буду робови у таквој колонији“, рекао је Стил у програму који се емитује широм Америке.

То је само још једна у низу теорија завере коју је НАСА морала да демантује. Раније ове недеље су представници те агенције морали да истакну да не поседују доказе о постојању ванземаљаца након што се појавио видео који тврди супротно.

 

Извор: Kurir.rs/Daily star