Занимљивости Издвајамо

ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ КОЈА ПОМЕРА ГРАНИЦЕ НАУЧНЕ ФАНТАСТИКЕ: Земља је ШУПЉА а у њеном средишту живе ОНИ

Да ли бисте и ви волели да живите УНУТРА?

Да, лепо сте прочитали – постоји теорија завере по којој је Земља шупља и до њеног средишта се долази порталима са Северног и Јужног пола.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

И не само што је шупља, већ тамо живе веома занимљиви ликови. Изгубљене викиншке колоније, нацисти… чак и “ванземаљци” заправо живе у самој Земљи.

Судећи по творцу ове теорије, покојном Роднију Клафу (за кога се доцније показало да има шест неоперативних тумора на мозгу), Земља, месец, планете и звезде су шупља тела.

Он је тврдио да је Шупља Земља рај и да се тамо крије чак и легендарна библијска Еденска башта.

По његовом мишљењу, у Земљи живе и изгубљена израелска племена, као и викиншке колоније са Гренланда, нацисти који су побегли после Другог светског рата…

Теорија завере Роднија Клафа каже и да летећи тањири које су, наводно, људи видели на Земљи, заправо долазе из њене унутрашњости, као и да не долазе да би нешто уништили, већ зато што чекају.

– Чекају да откријемо да је светски мир једини одговор, не без Бога, већ са Њим, чије је краљевство у Шупљој Земљи – пише на Интернет страници која је посвећена овој теорији.

Поклоници ове теорије сматрају да у Шупљој Земљи људи живе хиљаду година у савршеном здрављу, да владају мир и просперитет, као и да постоји и унутрашње Сунце.

На сајту “Оур Холлоw Еартх” можете прочитати и бројне књиге које наводно сведоче о силасцима у Шупљу Земљу.

 

Дневно.рс