Издвајамо Србија

ТРГОВАЦ ЉУДИМА? НОВИ ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА ДРЖАО ПРОСТИТУТКЕ У СТРИПТИЗ-КЛУБУ? Ево ко ће да штити народ!

Лидер Двери Бошко Обрадовић тврди да се у политичким круговима прича да је новоизабрани омбудсман Зоран Пашалић био власник ноћног бара „Пош“ у центру Београда, у ком се окупљала естрадна и политичка елита

Зоран Пашалић, новоизабрани заштитник грађана, наводно је својевремено изнајмљивао кућу у центру Београда коју је претворио у клуб затвореног типа, а гости су били естрада, политичари и људи из судства, сазнаје Курир.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима нашег доброобавештеног извора, Пашалић је познат као велики хедониста, љубитељ доброг провода, па је у складу са својим склоностима себи отворио клуб затвореног типа, у којем је далеко од очију јавности могао да се опусти и препусти забави.

Како каже наш саговорник, Пашалић је поменуту кућу рентирао пре седам година, а наводно је и даље њен газда.

Затвореног типа

– Он је у јуну 2010. изнајмио кућу у близини Славије, која је пре тога била стриптиз-бар. Објекат је претворио у клуб затвореног типа, где су се окупљали његови пословни партнери, певачице, политичари, као и људи из судства. Клуб се зове „Пош“, а да би се у њега ушло, морате лично да познајете Пашкета, како пријатељи и познаници зову Зорана Пашалића или пак људе од поверења који су њему блиски – каже наш извор упућен у случај.

Исти извор тврди да је се гостима клуба гарантовала дискреција.

– Ту су долазили бројни бизнисмени којима је Пашалић преко својих пријатеља обезбеђивао дружење с девојкама. И не само њима него и појединим адвокатима, колегама из правосуђа, политичарима, функционерима МУП и БИА – објашњава наш саговорник.

Према информацијама нашег доброобавештеног извора, нови заштитник грађана је у кругу својих пријатеља, познаника и такозване елите познат под надимком „српски Берлускони“. Ова кућа је на два нивоа и у оба дела доминира шанк. Горњи део клуба је посебно интересантан, јер је урађен по Пашалићевом укусу: зид красе уникатне фотографије, а столице и фотеље су од најфинијег плишаног материјала.

Овај део наводне Пашалићеве биографије био је топ тема по скупштинским кулоарима ових дана, током бурне расправе пре избора за заштитника грађана.

То нам је потврдио и лидер Двери Бошко Обрадовић.

– На дан Пашалићевог избора за заштитника грађана цео дан се по кулоарима говорило о томе да је он власник стриптиз-клуба или да је био. Како су ми многи Београђани потврдили, тај клуб је несумњиво постојао – каже Обрадовић.

Опозиција против

Иначе, вест да је Зоран Пашалић, доскорашњи председник Прекршајног апелационог суда, предложен за заштитника грађана, и то на предлог владајуће коалиције. Оно што је опозиционарима највише засметало у биографији Зорана Пашалића јесте чињеница да је студирао 13 година и да је факултет завршио са просеком 6,73, као и чињеница да је био члан Скупштине ФК Црвене звезде, а потом и Партизана. Опозиција такође сматра да би омбудсман морао да поседује моралне и стручне квалитете и запажено искуство у заштити права грађана и сумња да ће Пашалић бити независан од оних који су га предложили.

Заштитнику смешно

ПАШАЛИЋ КУРИРУ: ХА-ХА-ХА

Новинари Курира контактирали су са Зораном Пашалићем поводом ових шокантних сазнања, али он није желео да коментарише. Његов одговор на наша питања био је:

– Ха-ха-ха то је нуекусна шала и апсолутно је нетачно.

Пресуде

КАЗНИО ТАДИЋА СА 40.000 ЗБОГ ШАМПАЊЦА

Зоран Пашалић је у јавности остао упамћен по томе што је 2009. донео пресуду којом су кажњени тадашњи највећи државни функционери. Наиме, тадашњи председник Србије Борис Тадић, као и Снежана Самарџић Марковић, тадашња министарка омладине и спорта, и Александар Антић, тадашњи председник Скупштине града Београда, кажњени су са по 40.000 динара због испијања шампањца на стадиону после фудбалске утакмице Србија – Румунија јер су прекршили закон по коме је конзумирање алкохола на спортским приредбама забрањено.

 

Извор: Курир.рс