Издвајамо Свет

У БЕРМУДСКОМ ТРОУГЛУ сваке године НЕСТАНЕ 4 АВИОНА И 20 ЈАХТИ а сад се појавила нова МИСТЕРИЈА (ВИДЕО)

Рибари, скупљачки шкољки и фотографи непрестано посећују острво иако то баш и није препоручљиво

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мистерија Бермудског троугла се наставља, а последња у низу бизарности јесте острво дуго скоро два километара, које је смо изронило из мора и то у водама које окружују такозвани Ђавољи троугао.

Острво у облику полумесеца почело је да се појављује још на пролеће на Кејп Поинту у Букстону у Северној Каролини, у водама које окружују Бермудски троугао.

Фото: Јутјуб

Локално становништво га је назвало “острво шкољки” због великог броја шкољки које покривају његову обалу. Острво је дуго скоро два километара, а широко је 122 метара.

Џанис Реган је рекла да су она и њен унук (11) крстили ово острво и да је на његовом месу била само мала избочина за 1. април.

Они наиме нису једини који су истражили његове обала. Ту су и рибари, скупљачки шкољки и фотографи, који непрестано посећују острво иако то баш и није препоручљиво.

Дејв Халас, надзорник национале обале Кејп Хатерас, који гледа на Кејп Поинт, упозорава да људи не би требали да шетају по овом острву или да пливају око њега јер су ту струје веома јаке, преноси Тхе Сун.

Бил Смит, председник удружења Обале Северне Каролине је рекао би ово острво могло да крије више опасности.

– Забринути смо због ајкула, а посебно због дављења – рекао је он.

Као што је већ напоменуто ово острво се појавило у водама које окружују Бермудски троугао, који лежи у Атлантском океану.

Заузима површину од 708.111 километара у мору и то је један од најтежих путева за бродове који пролазе туда на путу до лука у Америци, Европи и Карибима.

Бермудски троугао је наводно крив за нестанак на десетине бродова и авиона у протеклих 100 година. У просеку, сваке године нестане око четири авиона и 20 јахти.

Погледајте видео:

 

Извор: Телеграф.рс