Издвајамо Србија

ВЕЛЕИЗДАЈА! АГЕНТ БИА-е ОТКРИО: Јуче су кроз “централну“ Србију прошли шлемови за “Војску Косова“!

Фото: Јутјуб

Београд – Сам врх српске државе јуче је извршио чин велеиздаје када су из царинског магацина у Крњешевцима “ослободили“ заплењену “робу“ за Косово и Метохију која је била одузета захваљујући активностима Безбедоносно информативне агенције. Најгоре од свега је то што у питању није било каква роба, него најсавременији шлемови, произведени у Великој Британији за “Војску Косова“.

Након информација које је поседовала српска БИА, спроведена је и ефектна акција и они су заплењени на територији Републике Србије, каже за портал УЈЕДИЊЕЊЕ високорангирани радник српске државне службе безбједности (БИА).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шлемови су заиста квалитетни и последња су ријеч технике када је ова врста војне опреме у питању, каже извор портала УЈЕДИЊЕЊЕ из српске Безбедоносно информативне агенције.

Посједују све: од радио-везе, одликују се врхунском флексибилношћу, малом масом, “пресвучени“ су и рађени на основу америчког борбеног шлема, тврди наш саговорник.

Он додаје и да је, на крају, ипак, након консултација са државним врхом, стигло наређење да се заплењени шлемови испоруче Албанцима на Космету. Тиме је режим Александра Вучића починио још један акт велеиздаје српских националних интереса и доказао да је марионета западних сила у Србији.

На питање новинара портала УЈЕДИЊЕЊЕ којим смо тражили објашњење зашто је “терет“ морао да прође кроз централну Србију, а не неким другим путем, наш саговорник објашњава:

“Ово је дело агената британске службе са циљем да се Србија додатно понизи. Дакле, након избора Ане Брнабић за премијера Србије, ово је друга значајна провокација, безбедоносно можда до сада највећи инцидент од када је Александар Вучић на власти. Циљ им је да нас намјерно провоцирају и понижавају и ставе нам до знања да смо земља без суверенитета, гора од колонија и латиноамеричких банана – државица“.

 

Извор: Уједињење