Издвајамо Србија

ВУЧИЋ НАСТАВИО ДА ПРОЗИВА: ЛЕЧИЋ МУ ОДБРУСИО – Нисам свој радни стаж остварио у странци као срећни Вучић!

Фото: Јутјуб

БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић још једном је шокирао јавност бруталним прозивкама на рачун свакога ко мисли другачије од њега.

Последњи на удару тако се нашао и наш прослављени глумац Бранислав Лечић, коме председник у нападу беса прво наводно није могао да се сети имена, да би га после назвао „несрећником који му соли памет“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Како се зове онај? Бранислав Лечић и сви ти остали несрећници који ми соле памет“, извређао је Вучић гостујући на режимској телевизији Пинк.

ВУЧИЋ ПУКАО: ДРЖАВА, ТО САМ ЈА! Скандалозно обраћање председника републике!

Са друге стране, Лечић му није остао дужан, па је одлучио да се огласи путем свог Фејсбук налога, истакавши да стоји иза сваке своје улоге и да нема чега да га буде срамота.

„Пошто немам прилику да му одговорим јавно, искористићу једино могуће средство комуникације у Србији. Срећни Вучићу, несрећни Лечић стоји иза сваке своје улоге. Улоге су му давали, није се случајно налазио у њима. Све своје улоге је играо као професионалац и оставио је траг у свом послу. Послу за који је школован. Несрећни Лечић није свој стаж остварио само у странци, као срећни Вучић. Све поштено и јавно. Дао бог, да сви будемо такви несрећници. И нема чега Лечића да буде срамота, Вучићу“, навео је Лека у статусу који је изазвао бројне коментаре подршке.

 

Извор: Курир